Sivut

perjantai 4. joulukuuta 2015

Cosmic Racecenterin tallikirja poimintaa

Välillä tänne blogiin tulee ilmestymään tälläisiä yleispäiväkirjamerkintöjä ja olisi kiva tietää että mitä te tuumaatte tälläisistä ja haluaisitteko lukea näitä jatkossakin?

No johan on talliin tullut vilskettä kun hevoset ovat alkaneet taas kilpailemaan. Cosmic Racetrack:in
ponien kisaaminen on vissiin niin arkipäiväistä että sitä ei tule isommin edes ajateltua ennen kuin sitten mukaan heitetään pari hevoskokoista kaveria.

Havahduin siihen että Stan ja Daniel ovat viettäneet hyvin pitkää treenitaukoa joten orit oli jo korkea aika saada taikaisin radoille ainakin kokeilemaan onneaan jos juokseminen ei oreille maistu.

Ponipuolella on tullut iloisia yllätyksiä radalta paljonkin, sillä meille Alegresta tullut nelikko on jokainen pärjännyt radalla ja melkein kaikki voittivat heti ensimmäisen lähtönsä meille tulonsa jälkeen.

Muutenkin Alegresta tulleet ponit ovat olleet hyviä laukkureita joten heiltä uskaltaa käydä ostamassa uusia laukkaponeja aina tarpeen vaatiessa.

Ponikanta on myös uudistunut, sillä tammat ovat olleet jotenkin  yli energisiä ja muutama tammoista onnistui rikkomaan itsensä niin, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää tammat taivaslaitumille.

Iloisia uutisiakin löytyy, sillä pari poneista ollaan astuttamassa loppuvuoden aikana ja ensi vuoden alussa tuleekin hyvä lauma omia kasvatteja radoille. Gaalalaukoissa olisi tarkoitus aloittaa osan kanssa kilpauraansa ja hiljalleen myös loput kasvatit olisi tarkoitus päästää radoille aina sitä mukaa
kun varsoilla ikä vain kilpailemisen sallii. Uusia kasvatteja on myös koko ajan suunnitteilla ja kunhan kilpaponit nyt vain innostuvat vielä vähän juoksemaan niin saadaan hienoja uusia poneja radoille. Myös hevospuolen laukkaajia on suunnitelmissa käyttää meidän tammoille jotta saadaan vähän uusia nimiä ja uutta verta meidän ponikantaan.

Myös joitain ulkopuolisia poneja olisi suunnitelmissa ostaa muilta ponilaukkatalleilta
jotta saadaan pidettyä linjat monipuolisena kunhan poneja alkaa hiljalleen siirtyä jalostukseen.
Onneksi suvullisilla poneilla ei vielä isoa kiirettä ole, sillä omat suvuttomat ponit olisi tarkoitus
saada ensin kisattua ja varsotettua ennen kuin suvullisia poneja voidaan edes miettiä. Ja jos käykin
semmoinen hassutilanne, että suvullisia jalostusoreja tarvittaisiinkin voi onneksi aina soitella muille
ponitalleille ja kysellä millaisia jalostusoreja heillä olisi tarjolla ulkopuolisille tammoille.

Kuitenkin nyt pääpainona on vain kisaaminen ja kunhan ponien kisaurat ovat paketissa, sitten voidaan miettiä jalostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti