Sivut

maanantai 12. huhtikuuta 2021

Talliesittely: Ansamaa

Jatketaan talliesittelyjen parissa ja tällä kertaa suunnataan vähän pohjoisempaan suomeen, kun esittelyyn pääsee Ansamaa.

Ansamaa on piirretty tarinatalli joka sijaitsee kuvitteellisessa Kuukarin kaupungissa. Ansamaiden tallissa asuu 15 tallin omaa hevosta sekä viisi yksityistä, joista yksi on Harri. Tallin arki etenee hitaan tarinoinnin kautta ja tällä hetkellä ratsukot jännittävät tulevia Tie Tähtiin kilpailuita ja samalla kaivataan tallilta poistunutta ystävää. Se mitä tallin tarinassa on vielä tapahtumassa ei taida olla kenelläkään tiedossa ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea on vielä tulossa ja mihin suuntaan yksittäisten hahmojen tarinat ovat menossa ajan saatossa.

Tallin ratsukot kisaavat aktiivisesti joten välillä pääsee myös jännittämään sitä, miten ratsukoilla käy kilpailuissa. Tallin omistajat kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja muut tallin ratsukot kilpailevat sitten eri tasoissa ja luokissa joten seurattavaa löytyy kaikilta tasoilta.

Ansamaan tarinaan on mahdollista päästä mukaan ainakin Harrin hoitajana/vuokraajana/liikuttajana sekä varmasti jos ottaa yhteyttä Majináan (Marjahilla) voi olla mahdollista löytää myös muita mahdollisuuksia päästä mukaan Ansamaan tarinaan ja tulla sekoittamaan pakkaa ja tarinaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti