Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Mitäs meidän toukokuuhun kuuluu?

Kisaamista niin hevosten omilla kuin alemmilla tasoilla. Sijoituksia on tullut niin ratsuille kuin ravureille laukkaajia unohtamatta.

Sissi on voittanut viimmeinkin Grade 2 tason lähdön. Tämä voitto tuli Gascor Racehorsesin tilalla seitsemän furlongin matkalla hiekkapohjalla. Saa olla kyllä onnellinen tammasta!

Ravureista Kalle ja Lotta ovat sijoittuneet ja saaneet muutaman saturaisen virtuaalieuroja tililleen. Toivottavasti Lotan kohdalla menestys jatkuisi jotta saisi siitä hyvän siitostamman tulevaisuudessa.

Mintun Tallilla  on keretty järjestämään myös alaisia kisoja. Nyt 20.5 startataan ERJ:n alaisissa tasoilla 130 ja 140cm. Loppukuusta kisataan sitten kouluratsastuksen puolella kaikilla tasoilla. Omia hevosia kisoissa on mukana ja toivotaankin että sijoittumisia saataisiin.

YLA:sta haaveiltiin pienesti tämän kuun tilaisuuden kohdalla Sissin kanssa mutta ei sitten vielä ainakaan ilmoitettu. Jospa sitten kesäkuun tilaisuuteen...

Mutenkin tamman kanssa on avoinna se että jatkaako se kolmivuotiaana normaalisti koko kuluvan CAS vuoden vai kokeileeko se onneaan parissa Grade 1 tason lähdössä jonka jälkeen se ikäännytetään nelivuotiaaksi ja se jatkaa kisaamista ratsuna.

Monenlaista on tapahtunut ja monenlaista voi vielä tapahtua. Aika vain näyttää miten kaikki tulee menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti