Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja tunnelmia

Lokakuu on melkein takana ja samalla koko vuosi alkaa yllättävästi olla lopussa.

Virtuaalihevosten suhteen lokakuu on ollut vähän hiljaisempi, kuten viimme ajat muutenkin.

Minnin yksityisten kanssa ei ole tullut tehtyä paljon mitään, vaan talli on lähinnä ollut tuuliajolla koko kuukauden. Ehkä jotain aktiivisoitumista olisi hyvä harrastaa tässä kuun viimmeisten päivien aikana? Tai no, onhan tässä kuussa tapahtunut se, että Achim de Raden ilmoitettiin YLA:n lokakuun tilaisuuteen. Toivottavasti herralle napsahtaisi edes kolmonen, jotta saataisiin jotain pohjaa muille laatuarvosteluille ja olisi joskus mahdollista käydä uusimassa palkintoa sekä orille voisi tulla menekkiä jalostusmarkkinoille.

Ruohomäen kanssa ollaan menty sitten paljonkin eteenpäin. Talliin on muuttamassa uusi ulkopuolinen hevonen ja muutenkin tallin omien hevosten kanssa on tehty vaikka ja mitä. Tallin ensimmäinen oma kasvatti on syntynyt hetki sitten ja nyt odotellaankin että varsa kasvaisi kaksi vuotiaaksi, että saataisiin aloitella uraa.

Muidenkin hevosten kohdalla on uraa edistetty ja menestystäkin on tullut välillä. Lokakuun lopussa on koettu ihmeellinen aktivisoituminen joten startteja on kalenteriin napsahdellut muutama. Nyt olisikin tarkoitus alkaa kääntämään katseita marraskuulle, jotta statistiikkoja saataisiin kohotettua ennen joulua ja vuoden vaihdetta. Tiedä vaikka uusia jalostushevosia tulisi tallista.

Toin myös lokakuun aikana kahdeksan uutta peitsaria jotka ovat heti näyttäneet lupaavilta. Osalla on ennätykset jo parin startin jälkeen niin hyvällä mallilla, että toivonkin näiden hevosten jatkavan hyvää menoa jotta saisin talliin ensimmäisiä jalostuspeitsareita. Olisihan se hienoa jos voisi sanoa, että Ruohomäki on yksi peitsarikasvattaja.

Mutta vielä tuo on tavoitteeksi otettava asia, joten nyt vaan pitää muistaa ilmoitella hevosia startteihin ja ehkä parhaimistolle tehdä sivujakin, jos sitten saataisiin niitä omia pikkupeitsaajia talliin.

Näillä fiiliksillä lähdetään odottamaan marraskuuta 2013 ja jännäämään miten tulee ensi kuussa käymään hevosten kohdalla ja saadaanko YLA:sta palkinto vai jäädäänkö vielä rannalle.

Ps. myös laukkarintamalla on mennyt hyvin ja ehkä Minnin yksityisissä tulee pian olemaan kaksikin aktiivista laukkuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti