Sivut

maanantai 30. marraskuuta 2020

Tarinajoulukalenteri 2020

Heipä hei taas monen vuoden jälkeen!

Herätellääs tätä blogia henkiin vuoden viimeisen kuukauden ajaksi tarinajoulukalenterin merkeissä.

Kalenteri tulee sisältämään 24 erilaista tarinaa, joko suoraan hahmoille kirjoitettuna tai sitten tallikirjaan tarkoitettuina. Tarinoissa ei tule olemaan mitään punaista lankaa mikä sitoisi kaikki tarinat yhteen, vaan ne tulevat olemaan omia kurkistuksia hahmojeni ja tallieni elämään.

Pyrin lisäämään aina jokaisen postauksen yhteyteen linkit oikeisiin hahmoihin ja hevosiin jotta kiinnostuksen herätessä voi käydä tutustumassa tarkemmin siihen kenestä onkaan kyse ja mahdollisesti vaikka jäädä seurailemaan hommaa tarkemmin.

Kommentteja saa jättää tarinoista ja jos teillä on toiveita postauksista mitä haluaisitte tulevana vuonna lukea tästä blogista, otetaan niitäkin vastaan :)

4 kommenttia:

 1. Jes, toinenkin blogijoulukalenteri! Ja tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tää herättää innostusta :D Mietin hetken että mikäs olisi järkevin tapa toteuttaa tämmöinen kalenteri ennen kuin muistin että mullahan taitaa olla joku ikivanha virtuaaliblogi joten tämä toimikoot nyt pohjana joulukalenterille ja ehkäpä sitä saattaisi jopa keksiä jotain kirjoitettavaa tämän jälkeenkin.

   Poista
 2. Ei vitsit, tiedätkö mie justiinsa aamulla ajattelin että pitäisikö tehdä 24 aihesanaa ja niistä kirjoittaa jokaiselle päivälle jokin pieni lyhyt stoori. :D Mutta koska olen kuka olen niin tuskin saisin sitä kuitenkaan aikaiseksi — mahtavaa siis että jonkun aivot menivät samoja ratoja ja toteuttavatkin tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos hän aloittaisi jo nyt suunnittelemaan niin ehkä hän olisi ensi vuonna toteutuksessa (tähän se semmonen miettivä emoji) Katotaan mitä tästä tulee, voipi olla että jossain kohtaa tulee vähän hoppendaali kun en tiedä miten hyvin löydän aiheita kirjoittaa (sanoo 18 hahmon mamma...) mutta yritän parhaani :D

   Poista