Sivut

keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Hahmoesittely: Trevor Andrews

 Mistä mä aloittaisin Trevorin kanssa...


Trevorin tarina on omalla tavallaan lähtenyt laukalle, vaikka se ei kirjoitu kovin usein ja totta puhuen mä en edes muista milloin mä oon viimeksi kirjoittanut Trevorille mitään. Enemmän Trevorin tarina kirjoittuu tuon pikkuveljen, Tylerin kautta, mutta Trevorinkin tarinaa tulee aina ajoittain mietittyä.


Trevor on ensi keväänä 37v täyttävä amerikkalaislähtöinen henkisesti ikinuori mies. Trevor on muuttanut Suomeen kolmekymppisenä silloisen kihlattunsa kanssa ja tuota kautta mies on myös päätynyt töihin Storywoodsiin ja jollain kummalla tavalla mies on työskennellyt itsensä tallin omistajan, Minnin, oikeaksi kädeksi ja ajoittain tuolle tarjoillaan vähän ehkä liikaakin vapaata liekaa ja miehellä on paha tapa keulia tekemistensä kanssa.


Kuitenkin Trevor osaa olla myös todella rasittava, mistä johtuen kesällä 2021 tuo pistettiin kolmeksi kuukaudeksi lomalle, eikä tuo saanut palata takaisin Suomeen ennen kuin tuo aika oli ohitse. Kotona Trevor painottaa ratsastamisensa enemmän westernin puolelle, vaikka kotitilalla asuukin miehen vanhoja kilparatsuja siltä ajalta kun mies asui vielä amerikassa ja kilpaili sieltä käsin. Toki suurimman osan ajasta nuo ratsut ovat Tylerin huolehdittavana ja tästä johtuen tammikuussa 2021 Tyler joutui tekemään veljensä puolesta sen raskaimman päätöksen ja päästää yhden Trevorin hevosista pois ja vaikka Trevor olikin ilmoittanut veljelleen että tuo ei voisi pitää toista hereillä facetime puhelulla, kävi näin silti Tylerin jakaessa huonot uutiset veljelleen.


Trevorin ja Tylerin välit ovat muutenkin ajoittain enemmän kuin kireät, mutta se tekee toisaalta myös molempien kirjoittamisesta mielenkiintoista. Trevorin kirjoittaminen vaatii ajoittain tiettyä mielentilaa, jotta se onnistuu, mutta parhaimmillaan Trevin kirjoittaminen on myös todella hauska projekti vaikka myös niitä rasittaviakin hetkiä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti