Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Vuosi kiitää eteenpäin ja vauhdista meinaa välillä tippua. Kuitenkin vielä keikutaan mukana ja saakin nähdä koska tippuu kokonaan kyytistä : D

Artun ja Winnyn kanssa ei ole nyt tapahtunut isompia tai ihmeellisempiä. Artulle olen vain kirjoitellut pk merkintöjä odottamaan sitä että saisin lisätä niitä orin sivuille. Päästäisiin sitten Artun kanssa hiljalleen laatisvalmiuteen.

Winnyn kanssa ollaan kans edistytty pienen aseleen verran. Orilla on pari sijoitusta 150cm ja 160cm tasoilta, mutta vielä pitkä matka on kuljettavana. Tekstien osalta Winny on vielä todella raaka mutta pitkä vuosi on edessä aikaa saada orille kaikki tavittavat tekstit.

Hoitaja tilanne orien kohdalla on ihan ok sillä Arttu sai tänään oman rapsuttelija. Toivotankin pitkää inspiraatiota orin hoitajalle.

Epävirallisella tauolla olevan Mintun Tallin hevosista on muutama päässyt nyt maistamaan taas kisaamista. Laukkakolmikko Dora, Ziri ja Aami pääsivät starttaamaan maidenissa ja allowancessa LJ:n suurkisoissa. Tammat pärjäsivät hyvin sillä jokainen sai sijoituksen. Tyytyväinen saa tammoihin olla ja nyt voisikin katsella jos ne starttaisivat vielä kerran tai kaksi tammikuun aikana.

Hiljalleen siis edetään hevosten kanssa ja katsellaan mihin asti pästään vuonna 2013. Ressittömänä pyritään etenemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti