Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusia hevosia ja uusi vuosi

Vuosi 2013 on alkanut ja samalla uusi vuosi bittiponien kanssa.

Viimme vuosi meni painiessa inspiraatio ongelmien kanssa joten vuodelle 2013 tehtiin muutoksia asiaan ja saatiin jopa inspis takaisin. Laitoin tallin epäviralliselle tauolle ja hankin kaksi hevosta joiden kanssa aijon pääasiallisesti viettää vuoden 2013.

Vuoden 2013 ensimmäinen hankinta oli Westfalen ori Achim de Raden eli Arttu. Arttu tuli kisaamaan koulua ja orin kanssa ollaankin menestytty hyvin. Tällä hetkellä sijoituksia on kasassa 6 ja sijoituksia hankitaan aina 5 kerralla jolloin tavoite on realistinen. Kisaaminen pyritään pitämään aktiivisena ja kisoja etsitään monesta paikkaa ja pyritään osallistumaan jokaiseen kisaan jossa vain GP luokka on.

Haaveissa olisi päästä YLA:an loppuvuodesta, mutta sen näkee sitte kun vuosi on lopullaan. Hiljaa edetään ja onnistutaan : )

Toiseksi hevosekseni vuodelle 2013 hankin Suomalaisen puoliverisen ML Wiked Dreamin eli Winnyn. Winny tuli minulle kisaamaan esteitä ja Winnyn kanssa aletaankin kiertämään pääasiallisesti 160 luokkia mutta sivussa saatetaan kisata 150 luokkia.

Winnyn kanssa kisataan myös hiljalleen muutama sijoitus kerrallaan. Winnyn kanssa tavoitteeksi voisikin ajatella sen että ori saisi muutaman sijoituksen ja sen kanssa valmennetauduttaisiin.

Kuitenkin tavoitteet voivat vielä molempien kohdalla muuttua sillä en halua rajata liian tiukasti sitä mitä pitää saavuttaa ettei mielenkiinto mene.

Toivottavasti vuodesta 2013 tulis hyvä vuosi bitteilyn suhteen : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti