Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kuulumisia ja pohdintaa

Kun ihminen kerran aloittaa bitteilyn voi olla varma että uusia hevosia vaan tulee koko ajan : D Näin kävi ainakin allekirjoittaneelle. Alkuviikosta rantautui Suomeen yksi uusi tuontihevonen, Ahaltek tamma Alill eli Alli. Alli tuli laukkaamaan ja onkin jo startannut ensimmäisen kerran radoilla.

Alli aloittikin vakuuttavasti ottaen maidenista voiton. Nyt saakin toivoa että nuori tamma alkaisi pärjäämään laukoissa ja saataisiin tammasta tekkejalostukselleni yksi kantahevosista. Muitakin tekketuonteja samalla reissulla tuli mutta ne hevoset eivät vielä pääse esittelyyn. Sen verran sanon että LJ:n puolelle on ne tulossa ; )

Arttu ja Winny onkin kisannut satunaisesti ja Artun kanssa vaan sijoitusmäärä nousee. Orin kanssa napsahteleekin sijoituksia ihan kevyesti mutta Winnyn kanssa joku nappaa niin kovasti että en tajua mikä siinä on vikana... Jospa mä joskus keksin sen mistä kiikastaa...

Mintun tallille piti järkätä parit kisat jotta saa jotain lisä aktiviteettiä : D Lajeiksi tulikin perus ERJ ja KRJ luokilla 150 - 160 ja GP. Toivottavasti saisin luokat täyteen : )

Mutta nyt katse kohti uusia haasteita ja kohti uutta kisakuukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti