Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Rääpäle onkin hieno laukkaaja

Jos nimien keksiminen on se maailman köppäsin homma niin mä voin sanoa onnistuneeni siinä!

Toin tuossa alkukuusta täysiveritamma Young Soulin. Tamma on kisannut LJ:n kisoissa hienolla menestyksellä. Viidestä startistaan se on voittanut kaksi ja sijoittunut muissa. Nyt tamma aloittaakin kisaamisen oiken isolla tasolla startaten seuraavaksi Grade 3 tasolla Pretty in pink arvokisa lähdössä. Olen todella jännittyneenä seuraamassa Sissin kisoja PIP kisoissa. Toivottavasti tamma pärjäisi hyvin.

Kisauttaminen on jotenkin helpompaa täysiverisillä kuin muuten. Mä tykkään <3. Nyt odotankin tosiaan innolla että miten tamman kaksvuotis kausi loppuu arvokisojen parissa. Jos Sissi tai Rääpäle (as I call her) onnistuu voittamaan G3 tasolla niin sitten kyllä repeää varmaan riemu todella pahasti : D

Tammalle onkin suunnitelmissa varsa joko Grade 3 tason voiton jälkeen tai sitten tamma kisaa ensin uraansa mahdollisesti aina Grade 1 tasolle ja sitten varsotukseen. Kuitenkin varsoja tammalle on tulossa. Ja sitten kun ura laukkaradoilla on ohi aloitetaan uutta uraa KRJ:n parissa. Tasoa en vielä tiedä mutta jollain tasolla kuitenkin tullaan kisaamaan ja ehkä vierailemaan laatiksessakin.

Allin kanssa kisaaminen on vähän jäässä koska tammalle ei kisoja ole niin paljon kuin Sissille. Mutta suunnitelmia on myös Allin kohdalle tehty vähän mutta niistä enemmän kunhan laukkaura etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti