Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ihanan kauhea VRL

Tässä on nyt viimmeisen parin viikon aikana saanut oikein kunnolla ihmetellä Virtuaalisen ratsastajainliiton eli VRL:n toimintaa.

En tiedä mimmoinen toiminta oli ennen VRL:n kaatumista mutta nyt uuden VRL:n aikana olen ollut seuraamassa toimintaa. Alussa toiminta oli suhteellisen helppoa jopa tämmöiselle tyhmälle lapselle. On ollut hieno seurata miten tälläinen iso koodi monsteri nousee hiljalleen tuhkasta kuin feenix lintu. Paljon on varmasti vielä tekemättä että VRL voisi palvella samalla kapasiteetillä kuin joskus aikoinaan.

Kuitenkin tälläistä tavallista riviharrastajaa ihmetyttää osa VRL:n toiminnasta. Kuulin eräässä virtuaalitalli chatissa miten VRL:n työntekijät olivat käskyttäneet jaosten työntekijät päivittämään jaosten yhteiset säännöt HETI sivuille. Okei, ymmärrän sen että säännöt eivät unohdu päivittää sivuilta mutta miksi sääntöjä ei voisi antaa olla jossain säästössä siihen asti kunnes VRL on siinä mallilla että jaokset siirtyvät liiton alle.

Eikö silloin olisi paras aika hienosäätää jaoksia ja päivittää tietoja yms. tai sitten toiselta kantilta ajateltuna tällä voidaan minimoida myös se aika jolloin jaokset ovat mahdollisesti kiinni siirtyessään liiton alle. Kuitenkaan en ymmärrä tuota HETI pakkoa. Mites jos jaoksen ylläpitäjä ei ole omalla koneellaan jossa jaoksen tiedostot ovat? Eihän hän silloin saa päivitettyä sääntöjä sivuille. Tai jos jaos on juuri päivitetty. En mä alkaisi uudestaan päivittämään vain yhden asian takia vaan odottaisin uuteen päivityskertaan jolloin lisäisin säännöt sivuille.

Myönnän kyllä sen että on helpompi etsiä kisoja kun kalenterit ovat VRL:n alla. Josta päästään uuteen ongelmaan: Kisakutsut. Olen tässä vajaan viikon yrittänyt anoa ERJ ja VVJ kisoja alaisiksi. Mielestäni kasasin kutsuun kaiken olennaisen. Kuitenkaan en saanut kaikkea olennaista vaan kutsut hylättiin. Hylkäys viestissä tuli asioita joita puuttui kutsusta ja korjasin ne ja anoin uudelleen. Silti kisat menivät hylkyyn. Kuitenkin 2.4 sain ERJ kutsusta hylkyviestin jossa ei kerrottu mitään puutteita. Lähetin viestiä hylkääjälle mutta en ole saanut mitään vastausta... Mun mielestä voisi vasta koska ei tälläinenkään ole kivaa... Nyt tänä aamuna anoin VVJ:n alaiset uudelleen ja nyt odotankin että menevätkö ne vieläkään läpi. Vähän on meinannut mennä maku tästä VRL:n alaisten järjestämisestä.

Mutta eiköhän tää tästä ala taas soljua kun VRL:n rakentaminen edistyy. Kuitenkin nostan hattua Feanarolle ja pipariinalle siitä että heillä on vielä jaksamista ja taitoa kasata VRL kasaan. Varmasti tulee ihan hyväksi laitokseksi kunhan vain pääsee kunnolla käyntiin.

Tätä odotellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti