Sivut

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Anonyymiset virtuaaliholistit

Otsikko ei sovi tavallaan aiheeseen mutta who cares.

Aloitin tänään Ht.nettiin topan jossa etsin hostipaikkaa. No eipä aikaakaan kun nämä iki ihanat anonyymit löysivät topaan.

Ei mulla mitään anoja vastaan isommin ole mutta kyllä ne alkavat aina vähän ärsyttää sillä 99,99% anojen viesteistä on haukkumista tai muuta paskan puhumista. Joskus satunaisesti johonkin topaan ilmestyy ano jolla on JÄRKEVIÄ kommetteja.

Tällöin ano on ihan ok ja en jaksa välittää anon sanomista. Mutta usein se menee siihen että anon kommentti nostattaa kierroslukuja ja vitutusta samaa tahtia. Miksi ei voi keksiä jotain random nikkiä (siis kunnon) jos haluaa kommentoida jotain. Miksi pitää olla joku piste/viiva/kauttamerkki yms. Miksi ei voi kehittää jotain nimeä jonka takaa sitten kirjoittelisi näitä mollauskommenttejaan?

Samaa tilannetta olen huomannut blogimaailmassa. Anonyymi nimellä tullaan mollaamaan toisia ihmisiä. Ei voi olla niin vaikeaa kehitellä jotain nimeä itselleen? Tai sitten pitää vaan turpansa kiinni ja jatkaa elämäänsä ihan normaalisti...

En tiedä mikä tässä on pointtina ja miksi se on niin hienoa mutta toivottavasti se saataisiin loppumaan tai kivempia anoja maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti