Sivut

maanantai 7. kesäkuuta 2021

Missä mä olen ollut?

Blogi on viettänyt hieman hiljaiseloa, mutta kolmen viikon työputki, muutamalla +10h päivällä on vienyt ajoittain ihan tehokkaasti ajan ja sen jälkeen hetki on mennyt vain siihen että on saanut itsensä palautumaan kaikesta ja hiljalleen elämä alkaa taas voittamaan joten ehkäpä tästä taas aletaan hiljalleen pääsemään kiinni bloginkin kirjoittamiseen kiinni.

Eilen illalla tuli myös tieto siitä että keskusta on palannut joten nyt jäänkin mielenkiinnolla odottamaan että miten sen paluu tulee vaikuttamaan omaan virtuaalihevosteluuni. Keskustan tilanteen häilyessä epävarmana, mä sain muutamille hevosille joko kaikki, osan tai viimeiset tekstit aikaan. Tällä hetkellä mun megalomaaninen puuttuvien tekstien lista taitaa olla hyvin epäpäivitettynä noin 189-190 tekstiä pitkä ja oikeastaan mulla on varmaan 3-6 tekstiä työn alla mitä listalta on jo poistettuna. Mun toiveena olisi saada kirjoitettua edes yksi teksti viikossa jollekkin hevoselle ja onneksi aina kun pääsee noihin sukareihin, ne auttaa pariakin hevosta kerralla kun saa saman tekstin siirtää myös varsalle.

Muutama hevonen on saatu myös tässä tämän vuoden aikana kuoppaankin ja toivottavasti vielä saisi jossain kohtaa muutaman pois voisi tilanne olla vähän positiivisempi, vaikka eihän tällainen noin 100 virtuaalihevosen lauma taida olla kovinkaan iso verrattuna joihinkin harrastajiin. Kuitenkin itselle mukavampi tilanne olisi se, että lauma olisi pienempi, mutta saas nähä mihin sitä ikinä päädytäänkään.

Tällä hetkellä myös tarinointi on taas semmoinen mikä inspiroi kunnolla ja vaikka varsinkin Maxia tulee kirjoitettua ja suunniteltua (mahdollisesti jänniä juttuja tiedossa ;)) paljon, on ajoittain näppikseltä ilmaantumassa tarinaa myös muille hahmoille.

Mutta tässä tällainen pieni myöhässä oleva tilannepäivitys täältä. Jos teillä on jotain mistä te haluaisitte lukea, jättäkää ehdotuksia kommenteilla ja me palataan sitten perjantaina toukokuun koosteen parissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti