Sivut

maanantai 24. toukokuuta 2021

Hahmoesittely: Connor Embrose

Connor Embrose on 34-vuotias Kanadalainen mies joka on ottanut vuoden 2020 aikana Emberwood Stablesin pyörittämisen hartioilleen. Ajoittain mies kyllä tekee myös keikkaa entisellä alallaan sähköasentajana sekä kirvesmiehenä, mutta nykyään yrittäjäpohjalta toimiessaan mies voi valita hieman paremmin millaisia urakoita ja miten usein tuo työskentelee.

Hevosten pariin mies on päätynyt teiniaikaisen tyttöystävänsä kautta ja jossain kohtaa mies innostui myös kilpailemisesta jonka jälkeen tuo alkoi katselemaan itselleen kisahevosia. Ensimmäisenä ratsuna mies löysi itselleen hieman kypsemmän, 12-vuotiaan Kanadalaisen puoliverisen, Mapleheart's Cassandran. Cass:ina tunnettu tamma onkin isojen ratojen menijä ja Connorin kakkosratsu, hieman matalammille radoille on kahdeksan vuotias trakehner tamma Hekate EST.

Ratsujensa kanssa mies on kisannut niin Kalla Cup:issa kuin myös Euro Sim Tourilla ja tähän mennessä miehen parhaat sijoitukset molempien tammojen kanssa ovat olleet voitot niin 160cm Cup luokasta, kuin myös 120cm extraluokasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti