Sivut

perjantai 14. toukokuuta 2021

Missä mennään tallit?

 Tehdääs tällainen iso kooste kaikista projekteista ja siitä mitä kaikille niistä kuuluu:

Storywoods Dressage Center useilta hevosilta puuttuu vielä tekstejä, kuvia ja jälkeläisiä. Kahdeksan hevosta on edelleen vanhalla osoitteella ja tuoreimpia kasvatteja ei ole edes sivutettu.


Parilla varsalla on jo valmennuksia kasassa jotka odottavat sivuille pääsyä varsalaatisten jälkeen. Valmiita hevosia on ilmoitettu niin varsalaatiksiin kuin myös aikuislaatiksiin ja toivottavasti pian päästäisiin täyttämään varsoille vanhempien palkintoja sukutauluihin ja parantamaan pärjäämistä tulevaisuudessa.

Kontolan Ratsutalli hevosia tekstitetään hitaasti mutta varmasti, pieniä puutteita vielä teksteissä. Hevosiin tulossa muutos viimeistään heinäkuussa. Tekstejäkin hitaammalla alasajolla.


Wuorenheimon Ravitalli viettää vähän treenitaukoa, allekirjoittaneen pitäisi muistaa katsella VRER:in kalenteria... paria hevosta vaille tekstit kasassa.


Cresthill Baroques pari puuttuvaa kuvaa ja joitain puuttuvia tekstejä. Hyvällä mallilla. Turnajaisten pitäminen alkamassa uudelleen ja toivottavasti aktiivisemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti