Sivut

maanantai 10. toukokuuta 2021

Talliesittely: Auburn Estate

Jatketaas talliesittelyjä Auburn Estatella. Kartanon menoa on tullut aina satunaisesti seurattua taustalta ja olinkin pitkään vain ihailemassa sen menoa. Tällä hetkellä kartanon tarinaan on soluttautumassa Marc ja vaikka ajoittain soluttautuminen on hidasta, odotan silti mielenkiinnolla sitä hetkeä että projekti ottaa konkreettisia askeleita eteenpäin, vaikka kaikkea onkin tällä hetkellä suunnitteilla.

Auburnin kartano sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa ja tallista löytyy reilut 30 eri ikäistä ja näköistä ratsuhevosta ja ponia. Osa kartanon ratsuista saattaakin olla tuttuja kilpailuista ja tallilla on tällä hetkellä käynnissä oma kilpailusarja, Kalla Cup, jonka toisen osakilpailun kenttäviikonloppu ratsastetaan seuraavalla viikolla ja toinen osakilpailu huipennetaan kuun viimeisen viikonlopun koulu- ja rataestekisoihin.

Auburnin elo etenee myös tarinoinnin voimin ja tallin foorumilta löytyy myös lähitallinkin oma alue joten yhdellä foorumin selauksella pääsee käsiksi parinkin eri tallin tarinaan ja draamaan joten luettavaa varmasti löytyy jos vain jaksaa lähteä kahlaamaan. Kartanon sivuilla on kerrottuna laajasti, sekä reilusti kuvien kera kerrottuna tallista ja kaikesta muustakin, joten tallin sivuja on mielenkiintoinen selata ja varmasti ainakin suurimpaan osaan kysymyksistä löytyy vastaus tai ainakin jotain ideaa siitä mistä vastaus voisi löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti