Sivut

perjantai 21. toukokuuta 2021

Tarinoinnin takaa

Mä kirjoitan ajoittan paljon tarinoita omille hahmoilleni ja varmaan valehtelematta eniten on tullut kirjoitettua Maxille ja Maxille on tullut kirjoitettua tasan 200 tarinaa vuoden aikana. Kaikista hahmoista Maxille on helpoin kirjoittaa ja ehkä toinen helpoimmista hahmoista taitaa olla Samuel.

Se, kenelle hahmoista tulee kirjoitettua ja mitä kirjoittaa, vaihtelee suuresti ja monesti voi olla että tarinat lähtevät joko jostain pienestä ihmeellisestä inspiraatiosta tai sitten joku yksittäinen tarina kasvaa isommaksi tarinalinjaksi ja se tulee jatkumaan muutamien tarinoiden tai sitten satunaisten pintaan nousujen kautta. Joskus tarinalinjat ovat suurempia, välillä pienempiä ja välillä pintaan tulee vain nostettua jotain mitä on tapahtunut hahmon menneisyydessä ja mikä tulee vaikuttamaan hahmon tarinaan siinä hetkessä.

Välillä tarinoinnissa on pidempiäkin taukoja ja välillä lyhyempiä ja joskus vain aloittamisen kautta saa edes jotain aikaan vaikka ajoittain tekisikin mieli vain poistaa kaikki mitä on tullut kirjoitettua. Kuitenkin välillä myös ne tarinat jotka on tullut vain aloitettua, ovat sellaisia mihin on ainakin siinä hetkessä tyytyväinen ja toisaalta ajoittain myös ne ei suosikit kirjoittamisen aikana ovat nousseetkin suosikeiksi, tai ainakin sellaisiksi joista voi olla tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti