Sivut

torstai 16. syyskuuta 2021

Blogi ideat hukassa

 Blogin puolella ollaan taas eletty hiljaiseloa, sillä mulla on oikeastaan aiheet loppu. Esittelypostauksia olisi vielä enenemmän kuin tarpeeksi luonnoksissa, sekä kuukausittaisia tavoitepostauksia, mutta niitä tasapainottamaan ei ole oikeastaan mitään.


Blogin kirjoittamista en oikeastaan haluaisi lopettaa ja monesti onkin sellainen tunne että olisi kiva jotain naputella, mutta se, mistä sitä lopulta tekstiä naputtelisi on hukassa. Varmasti on monta sellaista aihepiiriä mistä voisi kirjoittaa mutta mikään niistä ei vain halua sopivasti itseään paljastaa juuri sillä hetkellä kun olisi tarpeellista joten voi olla että blogi jatkaa tälläistä hiljaiseloaan määrittelemättömän ajan ja saatan käydä aina joskus ja jouluna julkaisemassa jonkin postauksen, mahdollisesti tyhjäten luonnoskansion lopullisesti, jos en muutakaan keksi.


Tietenkin jos on joku aihe mielessä mistä haluaisi mahdollisesti lukea mun mielipiteitä ja jaaritteluja niin saa kertoa jotain kautta.

2 kommenttia:

  1. Olen lohkaissut sen omassa blogissakin pari kertaa, mutta otetaan kertauksena: kirjoittamisesta tulee rutiini vain kirjoittamalla. Kaikkeahan ei ole pakko julkaista, itselle on käynyt monta kertaa niin että on ollut jonkinlainen hatara idea ja langanpää, sitä on lähtenyt kirjoittamaan kun ei muutakaan ideaa ole. Lopputulos vaihtelee: joskus siitä ei vain tule yhtään mitään, joskus siitä tulee oikeasti ihan hyväkin teksti, ja joskus se lähtee harhailemaan ihan sivupoluille, joista sitten irtoaa uusi aihepiiri tai näkökulma.

    Esittelypostaukset ovat aina tervetulleita ja mielenkiintoisia, ainakin minusta. Sama koskee niitä tavoitepostauksiakin, sillä minä ainakin ihan mielelläni luen siitä, mitä muut ovat saaneet aikaan, vaikkei sitä kirjoittaja itse ehkä pitäisi niin merkittävänä tekstinä. Harvoinhan minä niitä kommentoin, harvoin ne sellaisia ovat että herättäisivät kovasti keskustelua, mutta ei kaikkien tarvitse ollakaan.

    VastaaPoista
  2. Onneksi kirjoittamisen rutiini ei ole niinkään se ongelma, vaan enemmänkin se, että tosiaan ei meinaa keksiä mistä kirjoittaa. Onneksi töissä tuli mieleen yksi aihe ja jonkin asteinen luonnoskin sille eli ehkä se tulee tässä jossain kohtaa blogiin.

    Noita esittelyjä ei vaan tekisi mieli postata hirveän montaa peräkkäin kun tuntuu että sitten blogista tulisi vähän tunkkainen, mutta ehkä se tästä taas etenee kun vain löytää jonkinlaisen rytmin, vaikkakin jotain joulukalenteriakin saisi suunnitella jo kovaa kyytiä jos sellaisen meinaa toteuttaa tänä vuonna.

    VastaaPoista