Sivut

torstai 23. syyskuuta 2021

Hahmoesittely: Minja Jaakkola

Jatketaas hahmoesittelyjä Minjalla. Minjan tarina on kirjoittunut reilun vuoden verran Hallavassa jossa naisen oma ratsu, suomenhevostamma Lilja jonka kanssa nainen on kilpaillut kouluratsastuksessa ja minkä pariin ratsukko on palaamassa kunhan Lilja palaa takaisin mammalomalta varsottuaan keväällä.

Minjan tarinalle ei ole oikeastaan mitään isoa ja selkeää linjaa, sitä tulee kirjoiteltua aina joskus ja jouluna ja oikeastaan pitkään aikaan ei ole tullut kirjoitettua Minjalle mitään, osin myös senkin vuoksi että Hallavassa ei ole ollut kovinkaan aktiivista pitkään aikaan.

Minja on Storywoodsin omistajan Minnin serkku ja tätä faktaa on tuotu aina välillä tarinoissa esiin. Minjan ja Liljan tarinassa olisi varmasti vielä paljon potentiaalia sekä sellaistakin mistä en osaa edes ajatella, mutta ehkä siinä tapauksessa ratsukon tarinaa olisi parempi jatkaa sellaisessa paikassa jossa kirjoittaminen on aktiivisempaa. Kuitenkaan mitään päätöksiä ei ole Minjan tarinan osalta tehty joten mielenkiinnolla odottelen että millaiseen suuntaan se lähtee etenemään riippuen siitä että millainen Hallavan tulevaisuus tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti