Sivut

maanantai 15. helmikuuta 2021

Hahmoesittely: Samuel Vainio

Samuel Vainio tai lyhyemmin vain Sam tai Samppa on osa Ansamaan tarinaa. Samuelilla on tallilla oma hevonen, Hannover ori Silverfoxes Hell or Highwater , tallinimeltään Harri.

Samuel on palannut ratsastuksen pariin vuoden 2019 aikana onnettomuuden jälkeen joka pakotti miehen opettelemaan uudelleen kävelemisen sekä juoksemisen. Kilpailemisen makuun Samuel on palannut joulukuussa KERJ Cup:issa aloittelijaluokassa ja mies on jatkanut hidasta kisaamistaan aloittelijaluokassa, sekä nyt Storywoods Dressage Cup:issa helpossa C:ssä. Miehen kisauran varmaan suurin haaste tulee vastaan tulevalla viikolla Kalla Cup:issa jossa kentässä taso nousee yhden viikonlopun ajaksi ylöspäin ja tuloksista riippuen katsellaan miten miehen tarina tulee etenemään kisapuolella.

Samuel on myös hieman ryppyjä rakkaudessaan kokenut, sillä mies oli hiljalleen ihastumassa ja ehkä jopa jo rakastumassakin tallilla olevaan valmentajaan, mutta miehen elämä vei tuon toiselle paikkakunnalle, jättäen Samuelin käsittelemään tunteitaan joiden myöntämistä tuo oli alkanut vasta hiljalleen hyväksymään. Koska mies oli saanut jonkinlaista vastakaikuakin tunteilleen otti toisen poistuminen lyhyellä varoitusajalla lujille ja tällä hetkellä Samuel yrittääkin päästä edelleen ylitse siitä että tuo ei saanut ikinä tietää mihin suuntaan orastava suhde olisi voinut edetä.

Pelätessään että joku pitäisi toista viallisena, ei mies ole myöntänyt kenellekkään tunteitaan, saati että olisi mennyt suutelemaan toista ja Samuel ei ole edes varma tietääkö kukaan Ansamaassa tuon ja Palovaaran suudelmista. Mies on edelleen myös pimittämässä ontumistaan suurimmalta osalta tallilaisia ja vain kaksi ihmistä on päässyt näkemään toisen onnahtelun sekä tietävät syyn sille, miksi mies onnahtaa kävellessään, vaikka normaalisti tuo keinahdus onkin piilotettuna askelluksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti