Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2021

Tiistai extra: Millainen sun virtuaali-itsentunto on?

Millainen sun virtuaali-itsetunto on? Ootko ikinä miettinyt?

Mä voin tunnustaa että mun itsetunto on heikko ja heikkenee liian helposti tasoille joissa mä pohdin harrastamisen järkevyyttä ja mielekkyyttä. Okei, nyt matkassa on ripaus IRL ongelmia joten soppa on monimutkainen.

Mä en oo ikinä ollut ”täydellinen” harrastaja, enkä mä ikinä tuu olemaan. Mä olen ajoittain yhtä tyhmä kuin se ~12v minä joka joskus 2008 eksyi suntuubiin ja siitä eteni 2010 hevostallinettiin ja websiin, weeblyyn, altervistaan ja siitä aina omalle domainille. En mä osaa luoda tai kasvattaa täydellisiä hevosia saati tehdä sellaista kenenkään kasvatista.

Välillä mä puhun ihan liikaa ja aiheen ohitse ja tiedän olevani ihan vitun rasittava. Monet asiat on jäänyt kysymättä sen vuoksi että mun virtuaali-itsetunto on kadonnut tuhkana tuuleen. Mä en osaa tehdä paljoakaan muiden auttamiseksi ja ehkä osaksi sen vuoksi mä jatkoin tiistaitekstejä sen alkuperäisen tiistain jälkeen. Ei mulla ole mahdollisuuksia käydä kuvaamassa KTK-I tasoisia kuvia mitä myidä toisille saati tarjota mitään kasvateille mukaan.

Totta puhuen tälläkin hetkellä pieni osa musta miettii pitäisikö tipahtaa vain pois aktiivisesta porukasta ja oikeasti opetella harrastamaan yksin. Tylsää ja ei mulle sopivaa, mutta ehkä helpointa. Tai ainakin oppia pitämään tietyssä paikassa sormet pois näppikseltä ja googlata kysymisen sijaan. Virtuaali-itsetunto kun mulla ainakin määrittää harrastamista jonkin verran ja tuntuu vain jotenkin masentavalta että sitä ei tunnu saavan ”aikuiseksi” vaikka on parhaansa yrittänyt.

Ehkä jonkun on vain aina pakko olla omalla tasollaan silmätikku...

2 kommenttia:

 1. Olipas kurja kuulla. Hyvä ja tärkeä aihe, jota en itse ole tullut ajatelleeksi, mutta ikävä kuulla, että sinulla on tähän liittyen huonoja kokemuksia! Sain viimeisestä loppukaneetista kuvan, että olet kokenut tässä harrastuksessa... kiusaamista? Se ei ole oikein. Mutta älä missään nimessä vaivu epätoivoon tai luule, että sinun olisi parempi harrastaa itseksesi. Mitä minä olen nähnyt, olet niin monessa mukana ja piristät montaa tallia/kanssaharrastajaa kirjoittelemalla heidän kanssaan. Ja mitä tulee siihen, ettetkö voisi tehdä mitään kenenkään hyväksi, ei sekään pidä paikkansa. Vahvuutesi on kirjoitusintosi ja -vimmasi ja juuri jakamasi valmennustekstit ovat hurjan iso lahja monelle!

  Tsemppiä ja pää pystyyn! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on tämmönen asia mikä tavallaan määrittää paljon, mutta mitä ei ehkä tuu mietittyä ihan niin usein. Tai en mä tiedä miten se muilla menee, itselläni kun tämä on enemmän kuin usein tapetilla ja pohdinnassa välillä pienemmin ja välillä suuremmin.

   Sanotaanko että tällä hetkellä ehkä vähän enemmän mielessä ja inasen ehkä jännittää että miten käy ens viikolla jos alkaa tulemaan selkeyttä Keskustan kohtaloon. Ihan vain siis sillä että Willi Länsi ei houkuta...

   Ehkä tämä tästä...

   Poista