Sivut

perjantai 26. helmikuuta 2021

Tallityöntekijänä toimiminen virtuaalimaailmassa

Hevosenhoitajan, tuntiratsastajan, vuokraajan, ylläpitäjän tai yksityisen omistajana toimimisen lisäksi on mahdollista toimia myös tallityöntekijänä. Se, mitä tallityöntekijältä halutaan tai toivotaan, riippuu ihan täysin tallista ja monesti tallityöntekijöiltäkään ei vaadita aktiivista kirjoittelua.

Tallityöntekijänä toimiminen voi olla myös hyvä ponnahduslauta ennen hoitamista tai muita sellaisia tehtäviä. Tietenkin talleilla on mahdollisuus toimia myös kahdessa eri roolissa eli samalla kun hoitaa tallityöntekijän vastuita, voi olla myös esimerkiksi hevostenhoitaja. Kuitenkaan mitään pakkoa kahden roolin hoitamiseen ei ole ja toisaalta tallityöntekijänä on myös mahdollisuus päästä kirjoittelemaan vähän useamman hevosen kanssa ja näin katsomaan mikä tallin hevosista olisi sellainen jonka kanssa voisi jaksaa tarinoida pidempäänkin.

Tallityöntekijän ei toisaalta ole pakko myöskään kirjoitella ihan hirveästi hevosista, joten tallityöntekijänä ollessa on mahdollista kirjoitella ehkä vähän erilaisella tavalla ja hakea paremmin sitä tapaa ja tyyliä jolla tarinointi tuntuu mielenkiintoisemmalta ja kokeilemaan haluaako sittenkin kokeilla kirjoitella vähän enemmän hevosistakin. Tallityöntekijän on varmasti myös mahdollista sopia tallin omistajan kanssa siitä, millaisia työtehtäviä tuolle kuuluu, ellei tehtävistä löydy kuvausta tallin foorumilta tai sivuilta. 

Suosittelenkin kokeilemaan tallityöntekijän roolia jos kirjoittelu kiinnostaisi koska tämä voisi varmasti olla hyvä tapa päästä kokeilemaan kirjoittelua porukassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti