Sivut

maanantai 1. maaliskuuta 2021

Hahmoesittely: Mikkel van Leeuwen

Mennääs aikuisista hahmoista lapsiosastolle ja esitellään ensimmäinen lapsihahmoistani, Miska.

Miska tai Mikkel van Leeuwen kuten pojan virallinen nimi on. Miska on vuonna 2010 Hollannissa syntynyt poniratsastaja. Pojalla on Hollantilainen isä sekä suomalainen äiti, mutta Miskan isä on menehtynyt ratsastusonnettomuudessa Miskan ollessa viisivuotias.

Satulassa Miska on istunut jo muutaman viikon ikäisestä asti ja heti kun poika on ollut tarpeeksi iso on tuo alkanut ratsastamaan ja monet ovatkin sanoneet että pojalla on samanlainen tyyli ratsastaa kuin isällään oli. Miskan tarina suomessa on kirjoittunut Hallavassa noin vuoden verran ja alkuun poika toimi tuntiratsastajana. Näin Miska pääsi sisään tarinaan ja tutustui hiljalleen muihin tallilaisiin sekä pääsi paremmin mukaan tallin tarinaan, ennen kuin hiljalleen poika eteni Muumi ponin hoitajaksi.

Muumi valikoitui Miskalle pääasialliseksi ratsuksi sekä hoitohevoseksi se, että poni on ainakin vielä sopivan kokoinen ratsu pojalle, vaikka varmasti tulevaisuudessa myös Miskan kasvaessa jää Muumi pieneksi pojalle joten tulevaisuudessa varmasti tulee eteen se hetki, jolloin ratsun ja hoitohevosen vaihto tulee kyseeseen.

Miskan tarinassa tulee varmasti olemaan vielä vuosien aikana paljon mitä tulee tapahtumaan pojan kasvaessa ja varsinkin kun teini-ikä tulee vastaan. Kuitenkaan Miskan elämää ei ole suunniteltuna liian tarkasti ja pojan tarinaa tullaankin kirjoittamaan fiiliksen ja flown mukaan sekä tietyissä vaiheissa myös yleiset tapahtumat saavat myös vaikuttaa pojan tarinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti