Sivut

perjantai 19. maaliskuuta 2021

Kysyttävää?

Katselin tässä että blogin yksi ja ainut kysymyspostaus on jostain vuodelta 2013, joten nyt voisi olla hyvä aika ottaa uusi kierros. Aikaa kyselyille tämän postauksen kommenttiboksissa on ensi viikon torstaihin (25.03) kello 21:00 asti.

Riippuen kysymysten määrästä/vastauksen pituudesta saatan pilkkoa niitä joko omiksi postauksikseen tai sitten useammaksi osaksi. Tarina ei vielä kerro miten käy, mutta viikonpäästä se selviää :)

3 kommenttia:

  1. Muutamakin löytyy! :D Kuinka päädyit virtuaalimaailmaan? Entä oletko opiskellut kirjallisuutta tms. ammatti- tai korkeakoulutasolla, kun siua selkeästi aihe kovasti kiinnostaa?

    VastaaPoista
  2. Minulla on vähän samanlaisia kysymyksiä kuin Eetuperkeleelläkin, sillä en sillä tavalla tunne sinua harrastajana, ainakaan kovin hyvin. Milloin ja miten siis aloitit virtuaalihevosharrastuksen? Ja miksi? Lisäksi sinulla on noita hahmoja aivan hirveästi (verraten siihen että itselläni on 2 + sivuhahmot), mistä oikein revit niitä ja varsinkin inspiraatiota ja ideoita kaikkien tarinoiden kehittelyyn?

    VastaaPoista
  3. Ai niin! Sitten tietysti tämä klassikko että esittele lempihevosesi. Niitä on aina kiva lukea.

    VastaaPoista