Sivut

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Voihan Keskusta...

Keskiviikkona ainakin osaa virtuaalihevosmaailmaa kohtasi suuri hämmennys kun yleinen kohtauspaikka, Keskusta, lakkasi toimimasta. Asiaa pohdittiin ja pähkäiltiin useassa discordissa ja jossain kohtaa tuli puheisiin mukaan myös eräs tulipalo ja mahdollisuus siitä että sen vaikutukset olisivat heijastumassa myös keskustaan.

Kirjoitushetkellä kun Keskusta on ollut reilun vuorokauden nurin on tullut huomattua miten paljon aikaa tulee vietettyä siellä. Foorumi on kuitenkin omalla tavallani keino pitää yhteyttä muutamaan harrastajaan joiden kanssa ei tule pidettyä yhteyttä muuta kautta. Tietenkinhän hätä tapauksessa yhteyttä pystyy pitämään myös sähköpostin välityksellä, mutta jotenkin Keskustan chatti on muodostunut semmoiseksi helpommaksi tavaksi laittaa nopeita, pieniä viestejä ja kysyä esim. hahmon reaktiota johonkin asiaan tai muuten vain varmistaa jotain muuta esimerkiksi juuri kirjoittamiseen liittyvää asiaa.

Tietenkinhän välillä myös sitten aiheesta alkanut keskustelu lähtee sivuraiteille ja tulee puhuttua vaikka kissoista, mutta jotenkin kuitenkin koen mukavammaksi tällaisissa asioissa pitää yhteyttä chatin kautta kun tuntuu jotenkin tyhmältä lähettää sähköpostia yhden pienen asian takia ja mielummin haluaisi sitten sisällyttää useamman asian yhteen sähköpostiin jotta se olisi omalla tavallansa jotenkin oikeutetumpaa.

Mä olen myös välillä vähän laiska persoona joten useat niistä kisoista missä mun hevoset kilpailevat on löytynyt Keskustasta. Mun harrastustyylillehän ei kovinkaan paljon kilpailuita enää ole joten eniten mä taidan tätä nykyään osallistua vain cuppeihin ja satunaisesti myös muihin kilpailuihin.

Muuten keskustassa tulee eniten varmaan kirjoiteltua aihetopiikkeihin kuten vaikka raviharrastajien keskusteluun tai sitten ihan vain rupattelutopaan. Tietenkinhän ajoittain tulee sitten kirjoiteltua myös muualle ja Keskustassa on myös ollut helppoa ylläpitää yleistä kisatopiikkia, varsinkin kun järjestää kisoja useammalla tallilla. Tietenkinhän kilpailut löytyvät myös VRL:än kalenterista, mutta välillä tulee järjestettyä myös jotain sellaisia kisoja jotka eivät ole VRL:än alaisista lajeista tai sitten vain haluaa pitää kilpaikuita myös sellaisille harrastajille joilla ei ehkä vielä VRL tunnusta ole.

Keskustaa on tullut nykyään myös käytettyä hevosten ostamiseen ja myimiseen sekä hevosten tarjoamiseen jalostukseen.

Tietenkinhän keskustalla on paljon muutakin mitä tarjota ja toivottavasti se saataisiinkin taas pian käyttöön sillä nyt on ollut hieman orpo-olo kun on halunnut vain päämäärättömästi selata jotain ja käyttää hieman aikaa pakoillessaan kirjoitettavia tekstejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti