Sivut

perjantai 26. maaliskuuta 2021

Vastauksia kysymyksiin

Annoin teille viimeviikolla vapaat kädet kysyä mitä halusitte ja nyt olisi aika tarjoilla vastauksia kysymyksiin.

--

Kuinka päädyit virtuaalimaailmaan? Milloin ja miten siis aloitit virtuaalihevosharrastuksen? Ja miksi?

Täysin totta puhuen, mä en muista. Se on tainnut olla jotain 2008 kun me kaverin kanssa jotain kautta törmättiin virtuaalitalleihin. Aikoinaan jotain viritelmiä on ollut nyt jo ajasta ikuisuuteen siirtyneessä Suntuubissa ja siitä sitten Weeblyn, Websin ja Altervistan kautta omalle domainille.

Talliviritelmiä on vuosiin mahtunut vaikka ja mitä eikä kovinkaan moni niistä ole pitkään elänyt joten onnistuin taas shokeeraamaan itseni sillä tiedolla että vanhin tallini täyttää jo kuusi?!?!? 

Entä oletko opiskellut kirjallisuutta tms. ammatti- tai korkeakoulutasolla, kun siua selkeästi aihe kovasti kiinnostaa?

Ainakaan vielä en. Mietin kyllä jossain kohtaa että olisiko lähtenyt opiskelemaan toimittajaksi, mutta saatoin hienosti unohtaa pitää silmällä koulun sivuja ja missata ennakkotehtävät... Ehkä jos joskus tulisi sellainen mahdollisuus niin voisi lähteäkkin opiskelemaan mutta ehkä jos joskus ammatti/ammatit tarjoaisivat mahdollisuuden alkaa tuottamaan jotain artikkeleita tms niin ehkä sitten voisi katsoa. Tai mikäpä sitä estää opiskelemasta ihan omaksi ilokseen.

Ehkä toisaalta siinä kohtaa täytyy jättää sen kustannus sopparin metsästäminen toissijaiseksi koska en tiedä riittäiskö aika ja moti molempiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti