Sivut

maanantai 29. maaliskuuta 2021

Talliesittely: Myrttisuo

Vielä kun kerkeää oman hahmon osalta laitetaas ulos Myrttisuon esittely.

Talli on avannut ovensa uudelleen viimevuoden puolella ja puitteet olivat niin ihanat että mun oli pakko keksiä sinne joku hahmo ja hevonen. Kuitenkaan siinä tilanteessa mulla ei ollut ylimääräistä piirrettyä hevosta, saati hahmoa, mä kehittelin oman juonikuvion minkä avulla mä sain mahdutettua tallin tarinaan Jussin ja Martin.

Kuitenkin parivaljakon tarina Myrttisuolla on tulossa pian päätökseen, vaikka näin ihanaa tallia on harmi jättää taakseen. Kuitenkin haluan yrittää pyöritää tarinaa jotenkin relistisesti hahmojeni osalta joten näin ollen on Martin aika palata takaisin kotiin ja Jussin lähteä suorittamaan asepalvelustaan. Toiveissa olisi että parivaljakon tarina voisi jatkua Myrttisläisten kanssa myös kotiin paluun jälkeen, mutta kaiken näkee vasta myöhemmin.

Myrttisuolla kuitenkin on mahdollisuus edetä ihan tavan tarinoinnilla tai sitten roolipeleillä. Roolipelejä tallilla onkin ollut useita ja osa on ollut vain parin pelaajan välisiä ja joissain peleissä on sitten ollut useampia pelaajia mukana jolloin on saanut omalle hahmolleen mahdollisuuksia tutustuttaa tuota myös muidenkin hahmoihin.

Tallin kuvitukset ovat upeita ja sivuihin on selkeästi käytetty aikaa joten jo pelkkä vierailu kannattaa siinäkin mielessä. Myrttisuolla on myös vapaita paikkoja uusille hevosille sekä tilaa muutenkin uusille hahmoille, joten ehkä tässä olisi yksi hyvä vaihtoehto tarinointipaikaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti