Sivut

maanantai 8. maaliskuuta 2021

Hahmoesittely: Cecilia Wildew

Cecilia, tai monesti keskusteluissa lyhyesti vain Cee on Cresthill Baroquesin omistajatar. Oikeastaan kaikista hahmoistani Cecilia taitaa olla sellainen jota ei ole oikeastaan edes pohdittu nimeä ja sukupuolta pidemmälle.

Koko talli itsessään on mulle semmoinen hyvän mielen projekti, jonka kanssa on tullut askarreltua aina satunaisesti ja sinne on tullut kerättyä muutama semmoinen rotu jotka eivät muualle sovi. Omissa ajatuksisani Cecilia on jossain 30-40 ikävuoden välillä, todennäköisesesti syntyperäinen Walesilainen. Mahdollisesti brunette, tai vaalea brunette, mahdollisesti ehkä jopa irlantilaista verta omaava punapää.

Cecilian silmien kautta on tullut kirjoiteltua muutama tarina tai juttu, mitään suurta draamaa tai juonta ei naisen tarinalla vielä ole. Ehkäpä jossain hamaassa tulevaisuudessa Cresthillin sivut muuttuvat sellaisiksi, että tallille voisi hakea aktiivisesti hoitajia ja yksityisten omistajia ja pitää vähän enemmän jotain toimintaa, alkaisi myös naisen tarina kirjoittua sellaisilla tavoilla mihin se ei ole vielä päässyt. Tai ehkä sitten naiselle ei ikinä tule mitään isompaa taustatarinaa yms ja Ceen silmin kirjoitellaan ihan vain arkisia merkintöjä tallista ja hevosista kuten tähänkin asti. Vain aika taitaa näyttää mihin naisen tarina etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti