Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2021

Talliesittely: Hallava

Hallava on yksi virtuaalimaailman ratsastuskouluista. Talli on piirretty ja sieltä löytyy neljätoista hevosta tai ponia aina shettiksestä isoihin puoliverisiin. Hallava majoittaa myös yksityisiä hevosia.

Tallilta löytyy tuntitoimintaa ja tunteja löytyy laidasta laitaan joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva tunti jolla käydä ja josta kirjoitella joko vakituisesti tai satunaisesti. Hallavassa on myös suurin osa hevosista vailla hoitajaa ja kaikki hoitajaa hakevat hevoset löytyvät täältä. Yksityisistä hevosista hoitajaa hakevat ainakin omat hevoseni, Lumivaaran Laululintu sekä Knäckenfara.

Hallavasta löytyy myös ylempänä esiteltyjen tuntien lisäksi satunaisesti myös muita tunteja tai tapahtumia joista tulee pohjatarinat tai jonkinlaiset tuntikuvaukset joiden pohjalta voi kirjoittaa oman tarinansa tai sitten maksutapoja saattaa olla myös jotain muunlaisia.

Hallavassa kirjoittamisen ei tarvitse olla myöskään mitenkään aktiivista ja kirjoittaa voi aina kun huvittaa. Vaikka hahmopiiri on pieni, löytyy sieltä silti monenlaista persoonaa jonka kanssa varmasti on helppo saada oma hahmonsa tutustumaan ja luomaan kaverisuhteita, tai tiedä vaikka jopa romanttisiakin suhteita olisi tiedossa pitkällä juoksulla kaiken muun käänteen ja yllätyksen lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti