Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2021

Tuntiratsastajana toimiminen virtuaalimaailmassa

Yksi hyvä tapa saada kastettua varpaitaan veteen virtuaalimaailmassa tarinoinnin suhteen on tunneilla ratsastaminen. Monessa paikkaa on mahdollista käydä tunneilla tallin hevosilla, jolloin tuntitarinoita voi kirjoitella joko satunaisesti tai vakituisesti.

Monesti niin sanotuista kuvitteellisista tunneista ei ole edes mitään tarkkaa kuvausta olemassa jolloin tunneista voi kirjoitella paljon vapaammin tai jos haluaa hieman tarkempaa raamia sille, mitä tunnilla on tehty. Tuntikuvaukset saattavat myös vaihdella lyhyistä ja simppeleistä pohjatarinoista aina pidempiin ja enemmän tarinamaisiin kertomuksiin joissa saatetaan kertoa hieman enemmän siitä miten ratsukot ovat tunnilla toimineet.

Tietenkinhän se, millainen pohjatarina sopii omalle inspiraatiolle ja millainen helpottaa omaa kirjoittamista saattaa selvitä kokeilemalla muutamaa eri tuntia tai vain kirjoittamalla muutamia tuntitarinoita. Tietenkin aina tulee niitä hetkiä kun kirjoittaminen ei vain suju tai jotain haluaa muuttaa, mutta onneksi lähes poikkeuksetta kaikki ymmärtävät jos haluaa pitää taukoa tai vaikka vaihtaa tuntia jos on päätynyt ottamaan vakipaikan joltain tunnilta.

Suosittelenkin kaikkia edes kokeilemaan jostain tunnista kirjoittamista jos joskus tulee sellainen fiilis että haluaisi tarinan kirjoittaa mutta ei ole ehkä ihan vielä valmis sitoutumaan hoito/ylläpito/omaan virtuaalihevoseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti