Sivut

perjantai 15. tammikuuta 2021

Lukuvinkkejä

Mä rakastan lukea erilaisia tarinoita ja muita juttuja. Oonkin kasaillut hiljalleen listaa sellaisista blogeista ynnä muista missä tulee vierailtua säännöllisesti ja minkä lukemisen pariin palaan aina uudelleen. En kiellä, mutten myöskään tunnusta etteikö osaa näistä olisi tullut luettua lävitse enemmän kuin kerran...

Vecnon blogi

Vecnon blogiin mä päädyin jossain kohtaa viime syksyä tehdessäni todennäköisesti tunnustamatonta stalkkauskierrosta. Tekstejä ei tule usein ja ne eivät aina ole edes kovinkaan pitkiä, mutta voin hyvällä mielellä todeta että sanonta "Quality over quantity" sopii kuin nenä päähän. Ja siis hei, tarviiko edes mainita kuvitukset? 😍

Seikkailu Saksassa

Saksaseikkailua on tullut seurattua myös kesästä ja olinkin enemmän kun innoissani lukiessani että tarina jatkuisi joulukalenterin merkeissä. Saksaseikkailu on ollut enemmänkin kesäpainotteinen blogi, mutta juttua löytyy myös talvikuukausilta.

Salaa toivonkin että seikkailu jatkuisi myös tulevana kesänä, vaikkakin en pistä pahakseni käydä tasaisesti stalkkailmassa myös tavan arkea. Molemmat kirjoittajat ovat kahdedittavan taidokkaita ja jos joku ei saa nostettua fiilistään Joen vuoksi, mä ihmettelen suuresti.

Talliposti Z

I mean… En edes yritä puolustautua 😅 Talliposti Z on tainnut olla mulla pisimpään luettavien listalla ja myöskään tämä ei ole kovinkaan aktiivinen, mutta quality over quantity. Talliposti on tarjoillut myös mielenkiintoisia vilauksia Iivarin menneisyyteen ja jokainen pieni murunen mitä tuon tarinasta tarjoillaan saa vain janoamaan lisää ja vaadin toivon että alkanut vuosi tarjoilisi lisää mahdollisuuksia päästä lukemaan lisää miehen menneisyydestä, kuin myös nykyhetkestä.

Appelsiinipuun luvut

Appelsiinipuun luvut ovat matka menneisyyteen ja ne kertovat Orange Woodin historiasta aina lokaatioiden muutosten kautta nimen muuttumiseen ja siihen miten kaikki on saanut alkunsa nykyisessä lokaatiossa ja miten kaikki on edennyt siihen pisteeseen missä asiat ovat tällä hetkellä.

Ihan kaikkia menneitä vuosia ei ole valmiina ja tarina kirjoittuu tällä hetkellä loppukesässä 2016, mutta silti se on mielenkiintoista luettavaa ja odotankin aina mielenkiinnolla milloin tarina jatkuu. Samalla vierailulla kannattaa tietenkin kurkistaa myös Ranchin elämää.


Onko teillä jotain paikkoja joita luette vakiona ja joihin kannattaisi tutustua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti