Sivut

maanantai 18. tammikuuta 2021

Talliesittely: Shelyes

Shelyes on virtuaalisessa norjassa, tarkemmin virtuaalisilla Lofooteilla sijaitseva ratsastuskoulu. Piirretyillä kuvilla varustettu ja pystyharjaisilla vuonohevosilla osin täytetty talli pyörii tarinoiden muodossa. Tallin toiminta pyörii pääasiallisesti tarinoinnin ympärillä ja sitä tukemassa on aktiivisesti järjestettävät ratsastustunnit tai sitten hoitaja- tai omatoimitunti toiminta.

Syksyllä tallilla alkoi myös Svolkun lukion abien omat draamakuviot, joita löytyy foorumilta #russedrama takaa. Osa tarinoista on valitettavasti rajoitetulla alueella jonne tarvii erillisen pääsyn, mutta varmasti luettavaa löytyy jos ei halua rekisteröityä foorumille saadakseen pyydettyä Jassulta oikeuksia mehukkaisiin draamakuvioihin. Tietenkinhän tallilla sattuu ja tapahtuu melkein päivittäin kaikkea muutakin ja Shelyesiin kannattaa kyllä tutustua jos haluaa ihan vain jotain lukemista tai sitten tilaisuuden tullen liittyä vaikka talliporukkaankin koska kirjoittaminen on varmasti helppoa ja kivaa tässä porukassa eikä välillä kirjoitettavasta draamasta ainakaan tule puutosta.

Shelyesin porukassa pääsee myös kokemaan kilpailuita niin omalla tallilla kuin myös kisamatkoina Suomeen ja onpa tallin draamakuviot levittäneet lonkeronsa myös naapuritalli Brynhildiin sekä jopa Auburnin Kartanolle suomeen. Miten se on mahdollista, no sen saatte ihan itse selvittää tarinoista ellette jo tiedä syitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti