Sivut

perjantai 8. tammikuuta 2021

Yksityisenomistajana toimiminen virtuaalimaailmassa

Virtuaalimaailmassa on erilaisia tapoja ja reittejä yksityisen omistajaksi ja se, miten kaikki päättävät tätä asiaa lähestyä on jokaisen oma asia ja jokainen tietenkin löytää sen itselleen sopivimman tavan vähintään kokeilemalla jos ei sellainen sopiva tapa löydy suoriltaan.

Yksi tapa on joko hankkia joko ensimmäisenä hevonen ja sille jokin tallipaikka tai sitten ehkä pitää ensin jotain tallia silmällä ja sen jälkeen katsella sopivaa hevosta ja hakea sille tallipaikkaa. Tallipaikkoja löytyy monenlaisia niin pienistä talleista aina isoihin luxus talleihin joten varmasti yksi iso kysymys onkin valita se itselle juuri sopivin talli. Tietenkinhän tallia johon yksityishevosen majoittaa voi aina vaihtaa jos valinta tuntuukin loppupeleissä huonolta.

Tietenkinhän jos ei ole varma siitä, että haluaako suoraan hankkia oman hevosen jonka kanssa harrastella, lähteä liikkeelle esimerkiksi tuntiratsastajana, hevosen hoitajana tai vuokraajana/ylläpitäjänä ja siitä hiljalleen edetä kohti omaa virtuaalihevosta kun ehkä pääsee vähän kokeilemaan ja näkemään sitä miten tallien dynamiikka toimii ja millainen tyyli itselle sopisi harrastaa ja millaisella tavalla voisi oma harrastaminen olla mieluista ja sellaista että mielenkiinto kyseiseen hevoseen ja sen kanssa toimimiseen pysyisi yllä.

Varmastihan myös muita tapoja on päätyä yksityisen omistajaksi ja toisaalta mahdollistahan voi olla sekin, että vaikka alustavasti ajattelisi olevansa alkamatta yksityisen omistajaksi, huomaakin viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana että oma hevonen voisikin olla mielenkiintoinen tapa edistää ja jatkaa omaa harrastamistaan eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti