Sivut

perjantai 1. tammikuuta 2021

Uusi vuosi ja uudet haaveet
Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille kanssa harrastajille!

Tässä uuden vuoden alkaessa tuli taas pohdittua vähän jotain tavoitteita/haaveita alkaneelle vuodelle harrastuksen ja hevosten eteen ja ajattelin jakaa näitä pohdintoja kanssanne.

Varmasti yksi suurimmista projekteista alkaneena vuonna on siivota vrl:n hevoslista. Mulla on tuolla listalla tällä hetkellä 73 hevosta, mikä ei ole todellinen lukumäärä sillä ainakin Storywoodsin hevosista osa on edelleen rekisteröimättä joten todellinen luku taitaa olla jossain lähempänä jossain 80 hevosta.

Katselin tuota listaa tänään lävitse ja mulla on tiedossa yksi hevonen jonka teksteihin ajattelin panostaa tässä ensimmäisenä, ja siitä lähteä aina hevonen kerrallaan askartelemaan jokaisen teksteiltään joko valmiiksi tai valmiimmaksi, riippuen ihan täysin siitä että millaisessa tilanteessa jokainen hevonen on. Mulla on jo menneeltä vuodelta olemassa ihan a5 kokoinen ruutuvihko jossa mulla on hevoskohtainen to-do lista, joten sen avulla on helppo jatkaa tätä projektia ja sinne täytyisikin lisäillä nyt näitä uusia hevosia.

Toinen isohko projekti tälle vuotta on vähentää tallien määrää. Mulla on tällä hetkellä kuusi tallia joka on mun mielestä ihan liikaa. Mulla on suhteellisen selkeä ajatus siitä, että miten tuo vähentäminen tapahtuu ja oikeastaan isoin kompastuskivi siinä on tällä hetkellä se, miten reippaasti mä onnistun saamaan hevosille tekstejä aikaan ja sitä kautta tarjottua niitä jalostukseen ja laitettua ikivihreille. Osaksi tämä halu vähentää talleja johtuu myös siitä, että mä taidan vihdoin ja viimein, vuosikymmenen harrastamisen jälkeen olla alkanut löytää sitä omaa tyyliä ja lajeja mitä harrastaa ja mihin panostaa.

En mä usko että mä, tai mikään mun talleista tullaan ikinä pääsemään sellaiselle tasolle jossa joku mainitsisi sen ihan vain aidosta innosta sitä kohtaan, mutta ainakin yrityksenä on jäädä ihmisten mieliin positiivisella tavalla.

Tulevan vuoden aikana mä haluaisin myös järjestää monipuolisesti tapahtumia. Oli kyseessä sitten valmennus tai kilpailut tai mitkä tahansa kissanristiäiset, mä haluaisin pitää sellaisia tapahtumia jotka palvelisivat mahdollisimman laajasti harrastajakuntaa ja joista kaikki voisi saada jotain irti. Samalla olisi myös mahtavaa jos saisi jotenkin tutustettua omia hahmoja muiden hahmoihin ja näin ollen luotua uusia juonia hahmoille ja noiden tarinoille.

Näiden lisäksi olisi mahtavaa saada pidettyä blogi aktiivisena ja jos teillä on jotain toiveita aiheista mistä te haluaisitte minun kirjoittavan ja kertovan oman mielipiteeni, jättäkää ehdotuksia mieluusti kommentteihin, instagramin (@virtuaalim) directiin, discordiin tai vaikka keskustan yksityisviestillä.

Onko teillä jotain tavoitteita tai haaveita alkaneelle vuodelle 2021?

2 kommenttia:

  1. Miun ainoa tavoite 2021 on muistaa hoitaa kantakirja-asiat ajallaan ja jatkaa samaan tahtiin tapahtumien järjestämistä kuin aiemminkin. :D

    Tuosta tallien mieleen jäämisestä: miusta suurin tekijä mikä saa tallin jäämään mieleen, on luotettavuus ja pitkäikäisyys. Kun omistajalla on selkeästi intoa ja paloa kehittää talliaan siitäkin huolimatta että se on välillä vähän yksinäistä pipertämistä, sen huomaa kyllä muutkin. Siinä mielessä ehkä onkin viisasta karsia niitä projekteja pois, joihin ei niin intohimoa tunne. Ehtii keskittämään energiansa sitten niihin THE prokkiksiin. :>

    VastaaPoista
  2. Kävit mun blogiin kommentoimassa, niin ajattelin tulla vastavierailulle vastaamaan siihen :D Aika samankaltaisia ajatuksia näyttäis molemmilla olevan!

    Blogin suhteen mulla olisi toiveena kuulla sun omasta harrastuksesta ja siihen liittyvistä ajatuksista, projekteista yms. Mun mielestä on mielenkiintoista lukea, millaisia erilaisia lähestymistapoja ihmisillä on tähän harrastukseen ja kuulla sitä ajatuksenjuoksua kaiken tekemisen takana. :)

    VastaaPoista