Sivut

maanantai 11. tammikuuta 2021

Talliesittely: Hopiavuori

Hopiavuoren hevostalli on sellainen jota olen ihastellut heti alusta alkaen. Hopiavuori sijaitsee virtuaalisella Etelä-Pohjanmaalla ja varmasti tuttu miljöö on ainakin omalla kohdallani ehkä auttanut myös ihastumaan talliin sillä kovinkaan montaa tallia en ole täältäpäin maailmaa nähnyt omieni lisäksi.

Hopiavuoren talli pyörii pääasiallisesti tarinoiden merkeissä ja tallilla onkin iso joukko kirjoittajia jotka käyvät edistämässä tarinaa omalta osaltaan joko useamman kerran viikossa tai sitten hieman satunaisemmin. Aktiivisena kirjoittajana tarinaan on helppo päästä mukaan ja jos vain uskaltaa heittää kohoa veteen saa kirjoitusseuraa ihan varmasti ja näin ollen omaa hahmoaan entistä paremmin tarinaan mukaan ja tiedä millaisia juonikuviota sitä tulee aikojen saatossa punottuakaan.

Pienemmässä osassa tallilla ovat tapahtumat, mutta niitäkin järjestetään aina satunaisesti ja yleensä niistä on tarjolla jonkinlainen merkki, vaikka voipa merkin saada myös ihan perus arkisella tarinoinnilla ja onpa niitä näkynyt jaettavan ihan laidasta laitaan olevilla teemoilla. Merkkejä voi käydä ihailemassa mm. foorumin hahmot topiikissa tai sitten merkkejä voi bongailla päiväkirjojen ja tallikirjan kommenttibokseista sillä jokaisesta tarinasta saa kommentin ja jos kehittyminen on mielessä saa kommenteista monesti paljon irti ja omaa tekemistä on koko ajan helppo vain parantaa ja kehittää kommenttien avulla vaikka tietenkin suurin kehitys käy vain kirjoittamalla ja kirjoittamalla.

Tallin foorumin lisäksi kannattaa käydä vierailemassa myös Hopiavuoren topassa keskustan puolella sillä päivitykset eivät ole ihan perinteisellä tavalla kirjoitettuja ja jopa tuolla topalla tuntuu olevan omanlaisensa juonikuvio vaikka pääpaino onkin vain tallin asioiden informoimisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti