Sivut

maanantai 4. tammikuuta 2021

Talliesittely: Orange Wood Ranch

Orange Wood Rach tai lyhyesti vain OWR on varmasti yksi virtuaalimaailman vanhimpia talleja. Ranchin tarina on kestänyt jo 15(!!!) vuoden ajan ja on jatkumassa edelleen vahvana.

En ole itse niin hyvin vielä päässyt perehtymään ranchin toimintaan sillä olen oikeastaan törmännyt siihen kunnolla vasta viimevuonna, mutta sen perusteella mitä olen tallin foorumia lueskellut ja tutustunut menneisyyteen on se herättänyt mielenkiintoni ja varsinkin vielä tänäkin päivänä päivittyvä appelsiinipuun luvut historiikki vuodelta 2016 (joka on saavuttanut mahtavan 21 sivun mitan!) on ollut mielenkiintoista seurattavaa vaikka kaikki luvut ihan alusta asti on herättänyt mielenkiinnon ja halun tietää lisää sen vuoden menosta ja tapahtumista ja voikin vain toivoa että jossain kohtaa myös paljon vanhemmista tapahtumista pääsee lukemaan lisää sekä tietenkin tilan nykyisestä menosta.

Omalla kohdallani OWR on tullut tutuksi Tylerin osallistuessa ensin mustangiretkelle ja sen jälkeen ostaessaan itselleen tilan oman kasvatin, OWR Imaghostin. Onkin ollut mielenkiintoista päästä omalla tavallaan sosiaalisen kirjoittamisen innostamana tutustumaan toisen tallin hahmoihin paljon paremmin ja näin ollen mahdollisesti aloittamaan jopa jonkinlaisten ystävyyssuhteiden luominen ja samalla se avaa varmasti molemmilla puolilla kirjoittajille paljon uusia mahdollisuuksia vaikka mikään pakko onneksi niitä ei ikinä ole käyttää.

OWR sopii varmasti sellaiselle tyypille joka haluaa harrastaa rennosti ja ehkä haastaa itseään myös vähän uuden opetteluun westernin parissa, vaikka tallilta löytyy myös ihan ratsastuskoulutoimintaa ja englantilaiseen ratsastukseen soveltuvia ratsuja.

2 kommenttia:

  1. Kommentoin tähän jo muuta kautta, mutta lisäänpä vielä tänne, että... ♥♥♥♥♥♥♥!!

    VastaaPoista