Sivut

lauantai 4. joulukuuta 2021

Luukku 4: Noblessimo

Vuoden 2021 joulukalenteri on omistettu hevosten esittelyille. Pyrin nostamaan 24 erilaista hevosta esiin ja kertomaan mikä siitä hevosesta tekee omalla tavallaan erityisen, tai muuten vain esittelemään 24 kappaletta hevosia joita tuohon reilun sadan pään laumaan mahtuu.


(c)  VRL-12679

Noblessimo, Noble tai punainen perkele, miten oria nyt haluaakaan kutsua. Ei se mitenkään helpoin tapaus mutta ei nyt ihan mikään seinähullukaan.

Oikeastaan Noblen ei pitänyt olla muuta kuin nimi ja muutama hassu tieto tukeakseen Marcin tarinaa, mutta jokin rautiaassa vain nappasi ja se sai sivut, tietoja ja on päässyt kisaamaankin. Todellakaan orille ei ollut tarkoitus kirjoittaa kuuden vuoden takaumalla pk merkintöjä, mutta näin vain tapahtui ja nyt orilla onkin sitten pitkältä ajalta tekstejä. Mielenkiinnolla odotankin saako Noble jotain erikoiskommenttia päiväkirjastaan jos/kun sen kanssa päästään YLA:an asti.

Vaikka ori onkin omalla tavallaan tarinahevonen, ei mulla ole mitään suurta ideaa sen tarinan suhteen ja pääasiassa Noblen tarina eteneekin aina kisatulosten tulosten tulemisen yhteydessä, ehkä joskus ja jouluna ori saattaa saada tekstin tai toisenkin kisojen välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti