Sivut

torstai 9. joulukuuta 2021

Luukku 9: Silverfoxes Hell or Highwater

Vuoden 2021 joulukalenteri on omistettu hevosten esittelyille. Pyrin nostamaan 24 erilaista hevosta esiin ja kertomaan mikä siitä hevosesta tekee omalla tavallaan erityisen, tai muuten vain esittelemään 24 kappaletta hevosia joita tuohon reilun sadan pään laumaan mahtuu.

Luukussa yhdeksän esittelyyn pääsee Hannover ori Silverfoxes Hell or Highwater. Tallinimeltään Harri, on yksi monesta tarinahevosestani ja orin sekä tuon omistajan Samuel Vainion tarina lähti kirjoittumaan ensin Ansamaassa ja nykyään se jatkuu tallin uudistetuissa puitteissa Stall Green Magessa.


Harri on omia tuontejani ja oikeastaan idea Harrin tuomiselle lähti siitä, kun ostin orin rakennekuvan. Siinä kohtaa mulla ei ollut vielä hevosta, saati minkäänlaista ideaa siitä, että mille hevoselle mä kuvan laittaisin ja hiljalleen sitten kuvien omistajaksi muodoistui Harri. Kimo ori on kenttäpainotteinen ja sen kanssa ollaan kisattu niin porrastetuissa kuin alaisissa kuin villeissäkin kissanristiäisissä. Tavoitteet ovat orin kanssa korkealla, sillä Harri on niitä harvoja hevosia joiden kanssa mä tavoittelen ykköspalkintoja laatiksista. Matka siihen pisteeseen tulee olemaan pitkä, mutta se on jo aloitettu ja mahdollistaakseni ensimmäisen ykköspalkinnon saamisen on ori ilmoitettu nyt Hannover laatikseen ja sieltä toivottavasti palataan kakkospalkinnon kanssa, vaikka se käydään korottamassa ykköseksi heti kun vain pisteet antavat myöden.


Kimo ori on myös jalostuskäytössä ja sitä saa vapaasti lainata omille tammoilleen jos haluaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti