Sivut

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Hahmoesittely: Joosua Kuoppala

Joosua "Jussi" Kuoppala

Jussin tarinan laajeneminen oli vahinko. Pojan piti olla omalla tavallaan npc hahmo, tai vähintään sellainen jolla tarinoitaisiin joskus ja jouluna jos jostain tilanteesta pitäisi saada uutta näkökulmaa Trevorin tai Minnin lisäksi. Kuitenkin kun loppukesästä 2020 Myrttisuo avasi ovensa en voinut olla ihastelematta tallia ja mietinkin hetken olisiko minulla mitään hahmoa, saati hevosta joka sopisi tallille.

Lopulta pienen draamanrakennuksen kautta Jussin tie kävi Storywoodsista Myrttisuolle ja sielä tuon tarina jatkuu hitaasti ainakin toistaiseksi. Jussille otettiin mukaan ratsuksi siinä hetkessä ainut tallin piirroskuvallinen hevonen ja välillä olenkin miettinyt pitäisikö toinen lahjoa ihan omalla hevosella, mutta ainakin vielä tuo saa vain pitää Marttia ylläpidossa ja katsotaan miten Jussin tarina lähtee etenemään että tarvitaanko jotain muutoksia ja uusia peliliikkeitä sen suhteen vai olisiko pojan jossain kohtaa alkavaa vuotta aika palata takaisin Storywoodsiin.

Jussi on myös minulle yksi niistä hahmoista joiden sielunelämään en ole vielä päässyt kunnolla kaivautumaan ja en oikein tiedä että millaista potentiaalia tuolla voisi ollakkaan piilotettuna sisälleen. Ehkä aika näyttää miten tulee käymään, mutta tähän asti tuo on ainakin vain hyvän mielen hahmo jonka kirjoittamisesta ei tarvitse stressata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti