Sivut

perjantai 4. joulukuuta 2020

Hahmoesittely: Tyler Andrews

Tästä postaussarjasta tulee pitkä kuin nälkävuosi joten pahoittelut siitä jo etukäteen. Yritän tiputella näitä aina tasaisesti ja tarkoituksena olisi joulukalenterin aikana ja sen jälkeen esitellä hahmoja siinä järjestyksessä kun he ovat luukkujen tarinoissa esiintyneet. Tarkentavia kysymyksiä saa jättää kommenttibokseihin ja yritän parhaani mukaan muotoilla jotain järkevää vastausta :)

Tyler Andrews

Tylerin tarinan alkaminen on oikeastaan vahinko. Mulla ei ollut mitään kunnollista tarkoitusta alkaa kirjoittamaan Tylerin näkökulmasta ainakaan säännöllisesti, mutta totuus oli taas tarua ihmeellisempää ja näin ollen Tyler saikin enemmän palstatilaa kuin mitä oli tarkoitettu.

Mies on veljeään neljä vuotta nuorempi ja tuo huolehtii poikien kotitilasta jonka pihapiirissä asuu myös veljesten vanhemmat. Poikien isä omistaa ranchista edelleen osan, osien ollessa Trevorin ja Tylerin omistuksessa ja yleensä kolmikko tekeekin päätöksiä yhdessä, välillä toisaalta hieman autonomisemmin ilman Trevorin hyväksyntää mutta Tyler on oppinut että on parempi tapella joistain asioista veljen kanssa myöhemmin kuin vääntää niistä etukäteen kun lopputulema olisi jo selvillä.

Tylerin tarinassa liikkuu kolme hevosta, appaloosa tammat Carly ja Forever Shine sekä mustangitamma OWR Imaghost. Hevosten kohdalla Tylerillä piti olla vain ns. npc hevonen eli Carly, mutta sitten kuvaan asteli erään tallin lopetusmyynnin kautta myös Forever Shine ja pienen pohdinnan jälkeen myös OWR Imaghost, mutta tämän tamman kohdalla myös mahdollisuudet tarinallisesti kiinnostivat minua kirjoittajana joten sekin lujitti omalla tavallaan ostotarjouksen kirjoittamista siinä hetkessä kun päädyin lopulta Orange Woodin foorumille tuon tarjouksen kirjoittelemaan.

Ty:n tarina ei ole niitä aktiivisemmin eteneviä eikä miehelle tule välttämättä edes kuukausittain kirjoitettua mitään, mutta tavallaan nautin siitä ja vaikka miehen elämä on omalla tavallaan todella monotonista ja mitään sanomatonta, on siihen helppo palata ja silti tuon tarinaan saa luotua omaa twistiään joko velisuhteen kautta tai sitten ihan vain jollain arkisella vastoinkäymisellä, kuten vaikka käynnissä olevalla tarinalinjalla joka alkoi miehen pudotessa Forever Shinen satulasta ja murtaessaan kätensä.

Yksi syy miksi nautin Tylerin kirjoittamisesta on omalla tavallaan elämän erilaisuus mutta toisaalta myös se, että kun miehellä ei ole omalla tavallaan vakituista paikkaa jollain tallilla on mahdollisuudet miehen tarinan edistämiseen monenlaiset ja jos minusta ikinä tuntuu että haluaisin saada miehen aktiivisemmin vuorovaikutukseen muiden kirjoittajien hahmojen kanssa, on minulla mahdollisuus lähteä etsimään miehelle ja tammoille tallipaikkoja jostain olemassa olevalta tallilta ja katsoa mihin tarina siitä lähtee rullaamaan. Tällä hetkellä juuri tämä tilanne on enemmän kuin hyvä ja odotankin mielenkiinnolla mitä loppuva ja varsinkin alkava vuosi tuo Tylerin tarinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti