Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2020

Talliesittely: Storywoods

Koska hahmolaumaa on tullut esiteltyä nyt niin reilusti niin tasapainotetaas sitä esittelemällä myös miljöitä joista kaikkia hahmoja voi tavata.

Storywoods tai lyhyemmin vain Story on vuonna 2015 perustettu kouluratsastustalli. Talli vietti ensimmäisinä vuosinaan hiljaiseloakin, ennen kuin se on noussut uudelleen joskus 2018/2019 ja alkanut hakemaan nykyistä muotoaan.

Nykyään talli koostuu kahdesta kahdenkymmenen karsinan tallirakennuksesta joista toinen on pyhitetty oreille ja toinen on tammoille. Molemmista talleista löytyy pesupaikat ja varustehuoneet, sekä tammatallista myös Minnin toimisto ja usein koko tallinväen saattaakin löytää kahvilta ja palaveeraamasta tammatallin satulahuoneesta pirtinpöydän äärestä.

Toimintana Storywoodsissa on valmennukset, kilpailut sekä pienimuotoinen kasvatus puoliveristen ja suomenhevosten kanssa. Puoliverikasvattimme tunnistaa loppuliitteestä Story ja suomenhevosemme etuliitteestä Stoorin. Tällä hetkellä syntymässä olevilla kasvateilla on jo ensimmäisessä polvessa omia kasvattejamme, joten muutaman vuoden päästä tallista toivottavasti löytyy sellainen kasvatti jonka sukutaulussa on ensimmäiset kolme polvea vain omia hevosia.

Storywoodsin elämästä ja arjesta tarinoidaan tallin omalle foorumille pääasiassa tallikirjan merkeissä, mutta välillä tarinoita ilmestyy myös hahmojen omiin päiväkirjoihin tai sitten hevosten päiväkirjoihin. Storywoodsin tarinaan otetaan mieluusti aina uusia ihmisiä joko pidemmällä aikavälillä esim. kesätyöntekijänä tai sitten ihan vakiotyöntekijänä tai groomina. Myös kisakävijät tai muut satunaiset vierailijat ovat enemmän kuin tervetulleita jättämään puumerkkinsä tallikirjaan ja kertomaan vierailustaan meillä. Emme pistä sitä pahakseen vaan otamme nämä enemmän kuin ilolla vastaan ja vastavuoroisesti pyrimme käymään jättämässä omat kiitoksemme kommentin muodossa tarinoihin.

Storywoodsissa tarinoiminen tarjoaa varmasti mielenkiintoiset puitteet, sillä tallin tiimi koostuu suomalaisista, espanjalaisesta sekä amerikkalaisesta henkilöstä joten aina välillä henkilökemiat menevät ristiin ja tallilla käydäänkin ehkä jopa hieman kiivaahkojakin keskuteluja aiheesta tai toisesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti