Sivut

lauantai 19. joulukuuta 2020

Talliesittely: Cresthill Baroques

Cresthill Baroques tai lyhyemmin vain CB on keväällä 2020 alkunsa saanut barokkitalli. Tallissa on viisitoista karsinapaikkaa joista seitsemän on tällä hetkellä käytössä ja ensi kesän jälkeen tallipaikoista tuleekin olemaan käytössä suurin osa, sillä keväällä ja kesällä 2021 syntyvät tallin ensimmäiset kasvatit jotka tulee tunnistamaan ainakin alkuun loppuliitteestä CHB.

Meillä CB:ssä järjestetään myös satunaisesti turnajaisia ja tarkoituksena olisi järjestää myös muitakin tapahtumia ihan sen mukaan millaiselle tapahtumalle ihmisillä olisi tarvetta ja kiinnostusta sillä haluamme olla osaltamme innostamassa uusia harrastajia lajin pariin. Tässä missiossa meitä auttaa myös yhteistyömme Zenin sekä DAE:n kanssa ja molempien tallien kanssa olisi tarkoitus tulla järjestämään jonkinlaista toimintaa myös tulevina vuosina joko meidän tai heidän tiluksillaan.

Cresthill Baroquesin tyhjiin karsinoihin voidaan majoittaa myös yksityisiä jos noita ei haittaa se, että tallilla ei oikeastaan kovinkaan aktiivisesti ole mitään toimintaa eikä meillä myöskään pääse kovin yhteisöllisesti ainakaan vielä tarinoimaan, vaikka tietenkin kiinnostuksen kasvaessa on myös sellainen vaihtoehto mahdollinen että tallille luotaisiin oma foorumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti