Sivut

keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Luukku 23: Pohdintoja (Sanni)

Sannin tarina kirjoittuu osaksi NPC pohjalta Storywoodsissa.

Vuosi 2020 on ollut monimuotoinen ja varmaan isoin muutos koko vuonna oli se, että minä ja José solmimme avioliiton kesällä. Olisihan se ollut mukavaa jos Josén vanhemmat olisivat päässet paikalle, mutta nyt kun tilanne oli mikä oli olimme sentään onnellisia siitä että miehen vanhemmat olivat voineet osallistua seremoniaan edes videoyhteyden välityksellä. Keväällä oli myös mukava päästä käymään ruotsissa isoissa kisoissa ja toivottavasti tulevana vuonna olisi myös jotain tuollaisia isoja kisoja missä päästä kilpailemaan tai groomaamaan.

Oli myös mukava nähdä millainen tunnelma oli isojen kisojen järjestäjällä oli, kun Storywoodsissa pidettiin ensimmäinen Storywoods Dressage Cup. Kisaa järjestettiin pitkään koska samalla kuitenkin pidettiin muita kilpailuita ja valmennuksia sekä tapahtumia ylipäätään. Kuitenkin loppupeleissä koko tapahtuma saatiin onnistumaan ja se kilpailtiinkin loppukesästä joka toinen viikko. Oli mielenkiintoista seurata tapahtumaa ja odotankin mielenkiinnolla että miltä se näyttää keväällä, kun kisapäiviä on kaksi ja aikataulutus yms on ihan erilaista kuin ulkokauden kisoissa, joissa kenttää voidaan käyttää joko kisa-areenana tai verryttelyssä, nyt kun hallikaudella kaikki tulee tapahtua maneesissa.

Hevoskantakin on tallissa muuttunut ja onhan omien ratsujen menettäminen aina hieman surullista, mutta toisaalta on mukava nähdä että hevoset pääsevät uusiin koteihin ja onneksi pääsee edelleen seuraamaan Helmiinan varsan kasvamista. Ensi kaudelle pitäisi alkaa asettelemaan Minnin ja Trevorin kanssa tavoitteita ja toivottavasti ainakin edes osaan niihin päästään, ellei jopa kesken kauden joutuisi luoda uusia tavoitteita ja linjoja treenaamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti