Sivut

tiistai 15. joulukuuta 2020

Luukku 15: Mennyttä ja tulevaa (Cecilia)

Cecilian tarina kirjoittuu Cresthill Baroquesissa tai tutummin vain CB:ssä.

Vuodesta 2020 tuli paljon onnistuneempi kuin millaisia odotuksia sille asetettiin kun viimeisiä silauksia tehtiin tallille ja valmistauduttiin avaamaan se yleisölle. Vaikka vuoden aikana oli tullut shoppailtua hevosia ja sovittua astutuksia enemmän kuin saatoin edes unelmoida ja tulevana keväänä ja kesänä tallin tiluksilla pitäisikin kirmailla useampia varsoja, joista ainakin yksi on näillä tiedoilla lähtemässä uuteen kotiin ja muut varsat olisivat jäämässä kotiin. Tietenkin jos joku tekee jostain varsasta tarjouksen ja koti kuulostaa hyvältä ei olisi mitenkään mahdotonta ajatella että myös jonkin muunkin varsan myisi uuteen kotiin. 

Ensi kaudella kisahevosia onkin paljon vähemmän kun suurin osa tammoista lopettaa kisaamisensa tammikuussa joten tuleva kausi tullaan kilpailemaan pääasiassa orien kanssa. Tämä meinaa sitä että meistä ei ole vieläkään kunnon vastusta Zenille, Ansamaalle ja DAE:lle cupissa mutta ehkä ensi kausi käytetään vielä siihen että tutustutaan tarkemmin kisaratsuihin ja yritetään saada vain rutiinia ja jonkinlaista onnistumista alle ja ehkä sitten kaudella 2022 voitaisiin olla paremmin tuomassa haastetta muille talleille. Tietenkään mitään ei voi pitää varmana, mutta näillä toiveilla on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tallissa olisi vielä myös muutama vapaa karsina, joiden kanssa täytyy miettiä että täytettäisiinkö ne omilla ratsuilla, vai annettaisiinko karsinoiden olla tyhjänä tulevia kasvatteja ajatellen sillä siinä kohtaa kun seuraava kasvattierä olisi vieroitusvalmiina pitäisi niillekkin olla paikat tiedossa ellei niitä tule myytyä jo valmiiksi. Tähän on kuitenkin yli vuosi aikaa joten mitään kiirettä ei ole tämänkään asian kanssa ja toivottavasti kaikki kysymykset saavat vastaukset viimeistään siinä kohtaa kun ne ovat oikeasti ajankohtaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti