Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Luukku 20: Uusi kisaratsu & Koti-ikävää? (Trevor)

Pahoittelut että tämä luukku tulee myöhässä. Tänään kuitenkin puikossa Storywoodsissa vaikuttava Trevor ja tuon pohdinnat menneestä ja tulevasta.

Mennyt vuosi ei ole kyllä ollut mitenkään mahtava. Olihan vuoteen mahtunut vaikka ja mitä, mutta tietenkin jotenkin olisi tietenkin toivonut että vuosi olisi mennyt vähän paremmin, mutta aina ei voi valita kuinka hommat menevät ja täytyy vain ottaa vastaan se mitä tarjotaan ja kokeilla pelata niillä korteilla mitä elämä jakaa.

Tulevalle vuodelle ei ole tullut asetettua ihan hirveän isoja tavoitteita ja varmaan täytyykin katsoa jos ottaisi kakkosratsuksi jonkin tallin nuorista tai muuten vain potentiaalisista hevosista ja ehkä nostaisi sitä tason tai parikin ylemmäksi sitä millä tasolla tuo on nyt. Toisaalta voisihan sitä katsoa myös ihan noiden varsojenkin suuntaan ja katsoa mitä sieltä olisi nousemassa kisakentille jos sieltä olisi löytymässä vaikka jokin pidempikin aikainen projekti, jonka kanssa lähteä treenaamaan ja luomaan kisauraa. Toisaalta tietenkäänhän noiden nuorien kanssa ei voi mitään pitkiä suunnitelmia luoda koska koko ajan on kuitenkin olemassa se mahdollisuus että ratsu lähtee alta. Onneksi tallissa on kuitenkin koko ajan kasvamassa nuoria, niin ehkä jotkut noista ovat jäämässä kotiinkin ja niiden kanssa voisi sitten katsoa jotain pidemmän ajanjakson sunnitelmaa.

Mutta hiljaa hyvä kai tule ja jos ensi kesänä pääsisi käymään edes kotona, voisi sekin olla jo paljon parin vuoden tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti