Sivut

maanantai 28. joulukuuta 2020

Talliesittely: Zen

Stables of Castle Dzezlain tai lyhyesti ja ytimekkäästi vain Zen on varmasti yksi virtuaalimaailman hulppeimmista talleista.

Talli sijaitsee Latviassa, Saulkrastissa ja se on painottunut klassiseen ratsastukseen ja kaikki tallin hevosista kilpailevatkin aktiivisesti VHRY:n alaisissa lajeissa, unohtamatta sitä että tallilla myös järjestetään aktiivisesti turnajaisia ja aina satunaisesti joko tallin omaa väkeä tai ulkopuolisiakin kävijöitä hemmotellaan maastakäsittelyyn tai klassiseen ratsastukseen painottuneella tunnilla ja näiden tuntien suorittamisen jälkeen ei voi kovinkaan helpolla sanoa että ei olisi oppinut jotain uutta, sillä toteutus on ihan varmasti opettavainen kokemus kaikille jotka tunneille uskaltautuvat.

Zenissä hahmokanta on monipuolista niin tallin oman väen kautta, kuin myös muidenkin kuin ylläpidon hahmojen kautta ja toiminnan edetessä osin tarinoiden merkeissä mahtuu matkaan monenlaista kokemusta ja tapahtumaa joista varmasti saa jotain irti niin kirjoittajana kuin lukijana ja ei ole ollut kerta tai kaksi kun näppäimistön tällä puolella ollaan tuijotettu vain ruutua osaamatta ajatella tai reagoida oikein mihinkään mitä oli juuri lukenut sillä kaikki kirjoittajat osaavat punoa sellaisiakin juonikuvioita että välillä niitä ei osaa mitenkään odottaa vaikka ehkä joku ajatus olisi ollut siitä miten tilanne saattaisi jatkua tai edetä.

Ja vaikka välillä hahmojen elämä olisikin tasaisempaa voi olla varma että lukijana saa jotain irti silti koska varsinkin Iivarin tarinalinja on todella mielenkiintoinen ja siitä paljastetaan välillä vain pieniä palasia kerrallaan ja varsinkin kaiken sen perusteella mitä siitä on jo nyt päässyt lukemaan voi tulossa olla vaikka ja mitä vielä enkä todellakaan malta odottaa että seuraavaa pätkää ilmestyy foorumille.

Zenin tiimiin on myös mahtava liittyä siinäkin mielessä että uudet kävijät otetaan ylläpidon osalta lämpimästi vastaan ja tiedossa on jossain kohtaa pitkähkö ja selkeä infotarina koskien klassista maastakäsittelyä ja ylläpito on aina myös valmis kertomaan lisää ja vastaamaan kysymyksiin koskien klassista ratsastusta ja maastakäsittelyä. Ja vaikka tallin tiimiin ei olisikaan mahdollisuuksia liittyä niin ihan varmasti kaikille löytyy jotain luettavan tai silmäkarkkien muodossa tallin kaikkien kauneiden ja komeiden hevosten sekä söpöjen varsojen kuvien muodossa tai muiden taidokkaiden taideteosten merkeissä joita löytyy niin foorumilta kuin tallin sivuilta.

2 kommenttia:

 1. Tsajaj, olipa ihanasti kirjoitettu — taustapiru kiittää, kuittaa ja kumartaa! ♥ Aivan mahtavaa Zenistä on iloa ja inspiraatiota muillekin kuin minulle.

  Saako pätkiä tekstistäsi käyttää mainonnassa, kirjoittaja ja blogi tietenkin mainittuna? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vain tästä mitään irti saa niin antaa mennä :D Kiva vaan jos tämmöset pienet rääpöökset johonkin kelpaa

   Poista