Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2020

Talliesittely: Hallalehdon Tila

Hallalehdon Tila tai vain Hallalehto on marraskuussa perustettu virtuaalinen tila joka sijaitsee jossain Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan rajalla.

Hallalehto on siinä mielessä poikkeuksellinen projekti minulle sillä tilan omistajalla ei ole ihan hirveää hevoskokemusta ja tilalla ei asukkaan tällä hetkellä hevosen hevosta. Hallalehdosta löytyy kyllä tallirakennus kuudella karsinalla mutta ne olisi ajatus täyttää muiden hevosilla, tai miksipä ei myöhemmin vaikka tilan omallakin hevosella.

Hallalehdosta olisi tarkoituksena saada tarinallinen projekti joka etenee tarinoiden muodossa ja aina tasaisin väliajoin olisi tarkoitus kirjoittaa tilan tarinaan pieniä parannuksia joita sielä tehtäisiin, olisi se sitten ihan vain karsinoiden ruokakuppien uusiminen tai myöhemmin kun vuokratuloja alkaa kertymään niin kentän aitojen uusiminen tai mitä nyt ikinä keksitäänkään.

Tällä hetkellä tilan tarina on vielä suhteellisen lähtökuopissa, mutta siihen on mahdollista päästä mukaan joko vakiokirjoittajana tai sitten ihan vain satunaisena kävijänä jos se on enemmän omaan harrastustyyliin sopivaa ja sellaista minkä avulla voisi kokeilla olisiko tarinoiminen sittenkään se itselle sopiva juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti